reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
eliza, bardzo się ciesze że u was już lepiej :tak:

Co do dawidowe to nie wiem czy już wiecie (nie czytałam głównego :sorry:) ale dzisiaj wyszły z Laurą ze szpitala :happy:

A u nas znowu choroba ... ehh szkoda słów :-(

Roxannka dzięki za wieści! Ja nie wiedziałam, a myślałam o nich kąpiąc się w wannie w bardzo gorącej wodzie ;-)
Co się u Was przyplątało?? :no::sad:

No wiec Laura rano w poniedziałek o 4 dostała dość sorych duszności. Zrobiłam jej o 5 inhalacje jak zawsze podczas choroby. Pomogło troche. Wyszykowałam się i czekałam na 7 aby zadzwonic do rejestracji. Udało sie z numerkiem na 8,30. Lekarka kazała jej zrobić inhalacje i jak się poprawi to do domu a jak nie to niestety do szpitala. Niestety nic się nie poprawiło i ze skierowaniem poleciałam do szpitala. Ordynator przyjął ja bez zająkniecia (plus taki że była po jego osobistą opieką). Przyjechała moja mama z nowymi ubrankami (cały oddział by sie ubrał przez tydzień ) i posiedziała z nia do momentu aż nie wrociłam z torbami. 3 dni w sali jednodnoosobowej a reszte w dwu z rocznym Tosiem. Troszke było raźniej bo Laura miała kolege, dodatkowe zabawki a ja kogoś do pogadania.
Laura uczestniczy w jakims programie prowadzonym przez ordynatora i w poniedziałek będą wyniki. Mamy pojechać i wszystko będę wiedziała.

Dawidowe cieszę się, że już jesteście w domu a z Laurą wszystko dobrze. Daj znać jak wyniki tych badań o których napisałaś na głównym.
Roxannka Patryk znów chory??? co się dzieje???

ROXI znowu? :-( co się Ptysiowi przyplątało znowu? Dużo zdrówka dla niego!
DAWIDOWE co to za program? Dobrze, że już w domu jesteście!

reklama
Do góry