reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
lekarz dzisiaj poinformował że nawet jeśli dziecko posiada kość nosową i przezierność jest ok to pozbawia wszystkich matek złudzeń gdyż nie wyklucza to zespołu Downa. A jeśli wykryję którąś z tych wad to ryzyko zwiększa się o 30 %.

Ja również byłam dzisiaj na badaniu i też z dzidzią wszystko ok. Za wizytę zapłaciłam 110 zł razem z płytka i zdjęciami. A usg miałam przez powłoki brzuszne i dopochwowo. Dzidzi ewidentnie coś wystawało między nogami :) no ale czas pokarze. na pewno nie było tu mowy że to pępowina.

Ziewaczka - ahhh nasza wizyta juz za tydzien! Ja już chce!! Mi z USG ostatnio obliczył na 29.03 ale ja wole kwiecien. Fajna data to 04.04 :) :-)

zeberka363 - to trzymam kciucki za marzec. :tak:Ja, jak pisałam wyżej bym chciała urodzic jednak w kwietniu!! 01.04 tez fajna data :)

Lelek i myszka - gratulujeeeeeeeeee :-)

Lelek i Myszka gratulacje dziewczyny:))))
Marcelina ja sie urodzilam 5.05 to fajnie by bylo jakby sie dzidzia urodzila 4.04, no ciekawe kiedy bedzie chciala przyjsc na ten swiat, moze nie wytrzyma i bedzie sie pchac wczesniej, a moze bedzie jej tak dobrze ze bedzie chciala jeszcze troche posiedziec:p

Lelek i Myszka gratulacje dziewczyny:))))
Marcelina ja sie urodzilam 5.05 to fajnie by bylo jakby sie dzidzia urodzila 4.04, no ciekawe kiedy bedzie chciala przyjsc na ten swiat, moze nie wytrzyma i bedzie sie pchac wczesniej, a moze bedzie jej tak dobrze ze bedzie chciala jeszcze troche posiedziec:p
Ziewaczka super urodziny masz tego samego dnia co mój synuś :* :-D:-D:-D buziaki :)
P.s ja mam teraz termin na 20.04 :p

reklama
Do góry