reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
ojojoj, ja mam wizytę juz za pol godziny i chyba jestem juz spóźniona, ale musiałam was nadrobic ;)

zdań relacje po powrocie, 3macie kciukasy za dziewczynkę zdrowiutka..!

Więc tak... Badanie genetyczne wyszło ok. Ryzyko wady genetycznej jest niewielkie. Wszystkie parametry w normie . wyniki również. Dzidzia ma 73 mm :)
Najważniejsze , ze serduszko bije a tak sie martwiłam. Lekarz zapytał czy chce poznac płec bo moze mi okreslic w 70 % , ale stwierdziłam , że to mało i nie chce :) nastepna wizyta za miesiac a do tej pory mam łykac tylko kwas :) uffff
A i według wagi gina nic nie przytyłam :p

Ostatnia edycja:
Martolinka, Myszka, gratuluję udanych wizyt :)

nie uwierzycie... ja swoje dzisiejsze usg przespałam... miałam straszny ból głowy i nie byłam w stanie podnieść się z łóżka... :/ zapisałam się na jutro na 16:20

Sonisia, jak po wizycie?

reklama
Afi chyba zartujesz:tak::-Dprzespac usg:-D

i stało sie!!!! wypiłam herbatke , usiadłam spokojnie i poczułam ruchy!!!!!!!!!!:-Dlekarz rozruszał dzidzie i czuje wyraznie!!!

Do góry