reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Wrocilam od lekarza i:

z dzidzia wszystko dobrze, posiada kosc nosowa co swiadczy ze nie ma zespolu Downa, przeziernosc karkowa ok, przeplywy tez, wazy cale 96g:-) ale wredne jak mamusia, caly czas uparcie dupka sie do nas wypinalo no i na dzien dzisiejszy nie dalo okreslic sie plci, mimo ze cos tam sterczalo miedzy nozkami, jednak mogla to byc pepowina.

Dobrze ze mam znizki 30% bo bym zabulila 200zl za wizyte:szok:

reklama
lelek w linku , który wklejam jest info, że d na tym etapie (15-16tydz) dzidzia waży ok.70 gr. twoj dzidziolek waży po prostu troche więcej.
yes2.gif
To na pewno nic złego
wink2.gif
ja tam bym się cieszyła, że dzidziolek jest wiekszy
happy.gif

Łono Matki - 15 i 16 tydzień ciąży - NetMama.pl

reklama
Lelek-gratki! duza dzidzia to nic zlego, moja cora wazyla 4100 przy porodzie i powiem szczerze ze latwiej chyba mi bylo obslugiwac sie takim wiekszym dzidziolkiem takze sa plusy :)

Do góry