reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reniuszek u mnie z kolei jest taki problem z kością udową małej... Jest o półtorej tygodnia większa niż główka. Norma to ponoć 2 tygodnie. ja sobie to tłumaczę tak, że Emilka po prostu musi być modelką albo siatkarką, temu takie długie nóżki ma:-)

reklama
kivinko ja mysle ze na to nie ma zlotej reguly :D poprostu bedzie miala dlugie nozki :tak: nie ma ludzi perfekcyjnie proporcjonalnych !

u mojego Damiana tez zawsze wychodziło, że ma długą kość udową, lekarz mówił, że pewnie koło 60 cm sie urodzi, a urodził się 55cm i teraz ma dużą stope;)

ja mam kolezanke mojego wzrostu (158cm) i ma stope rozm 40 :D wyglada jak podolski zlodziej :D a ja sie smieje bo mam 36 :-D

Jestem po wizytce u mojej poloznej i diabetologa :no:
Moje wyniki po obciazeniu 50 , podane w molach na czczo 5,0 , po 1 h 11,2 po 2 h 6,5 . Niestety nie jest dobrze ale narazie obedzie sie bez szpitala przynajmniej tyle na plusie . Dostalam glukometr , diete i zaadnych lekow:eek:
Za 2 tyg konsultacja jak cukier nadal bedzie zy beda mysle co dalej :no:
Jakos pechowo ten rok mi sie zaczal :(
Iza jak mozesz spojz na te wyniki i powiedz mi czy jest faktycznie tak zle ?

porannakawa ja zupełnie się nie znam na tych wynikach ale najważniejsze że ktoś zauważył że nie jest dobrze i się za to wziął. Dieta bardzo drastyczna?? Na pewno jak się będziesz do niej stosowała to będzie oki

poranna - jak będziesz stosowała zaleconą dietę i nie zaniedbasz to napewno wszystko będzie w porządku :) głowa do góry :) jeżeli cię to pocieszy - to ja też muszę stosować dietę i nie jest tak źle...do kwietnia już niedługo a połowa sukcesu to pozytywne myślenie :) buziaczki

porannakawa
user-online.png
-jak będziesz trzymała dietkę będzie dobrze zobaczysz.

reklama
Do góry