agata gratuluje wizyty

na pewno Mała jeszcze się ułoży. Moja Zosia też jeszcze kręci się jak szalona...
ewela ogranijcie się i już na spokojnie pogadajcie, bo stres widzisz jak wpływa...ja też mojego eMka straszę, że jak będzie się ze mną kłócił, to zacznę rodzić

MamiDo gratuluje zdrowego Tymcia...a o wagę dopytasz następnym razem...na pewno wszystko jest ok skoro Ginek nie zwrócił uwagi. Mi zawsze na koniec mówi, że nie widzi niczego niepokojącego i uwierz mi nic więcej już nie chce wiedzieć. Ostatnio nawet mu powiedziałam, że działa to na mnie jak balsam i że poproszę to na dzwonek do telefonu:-):-)
Pauletta no to moja Zosia wg tego speca z tv jest już gotowa do wyjścia na świat. Mama funduje jej ostatnio tyle stresu, że jak się urodzi, to może będzie już pod względem psychologicznym dwulatkiem?

lene wg tego co przeczytałaś to ja już bym za 5-6 tygodni mogła rodzić? Jezu a ja jeszcze ani wózka ani łóżeczka

kivinko witaj w gronie leniu****ących. No cóż...wiadomo że nikt nie lubi leżeć tak długo, ale jak trzeba to trzeba...pocieszę Cię, że jest nas więcej...

I że na bieżąco możemy sobie plotkować
Julianna no następna z tym 32 tygodniem. Kurde jutro idę wózek chyba oglądnąć...
ilooonka Twój wpis w żołnierskim stylu do
kivinko....bezcenne