reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Julianna mam nadzieję, że z tymi 32 tygodniami to faktycznie tak jest, bo wtedy zostały by mi dwa, a ginka dziś po zobaczeniu mojej szyjki powiedziała, że to może być lada moment... :/

agata gratuluje wizyty:) na pewno Mała jeszcze się ułoży. Moja Zosia też jeszcze kręci się jak szalona...

ewela ogranijcie się i już na spokojnie pogadajcie, bo stres widzisz jak wpływa...ja też mojego eMka straszę, że jak będzie się ze mną kłócił, to zacznę rodzić:-D:-D

MamiDo gratuluje zdrowego Tymcia...a o wagę dopytasz następnym razem...na pewno wszystko jest ok skoro Ginek nie zwrócił uwagi. Mi zawsze na koniec mówi, że nie widzi niczego niepokojącego i uwierz mi nic więcej już nie chce wiedzieć. Ostatnio nawet mu powiedziałam, że działa to na mnie jak balsam i że poproszę to na dzwonek do telefonu:-):-)

Pauletta no to moja Zosia wg tego speca z tv jest już gotowa do wyjścia na świat. Mama funduje jej ostatnio tyle stresu, że jak się urodzi, to może będzie już pod względem psychologicznym dwulatkiem?:-D:-D

lene wg tego co przeczytałaś to ja już bym za 5-6 tygodni mogła rodzić? Jezu a ja jeszcze ani wózka ani łóżeczka:szok::szok:

kivinko
witaj w gronie leniu****ących. No cóż...wiadomo że nikt nie lubi leżeć tak długo, ale jak trzeba to trzeba...pocieszę Cię, że jest nas więcej...:) I że na bieżąco możemy sobie plotkować:)

Julianna
no następna z tym 32 tygodniem. Kurde jutro idę wózek chyba oglądnąć...

ilooonka Twój wpis w żołnierskim stylu do kivinko....bezcenne:D

reklama
Do góry