reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Dziewczyny nadrabiam zaległości :-p

Aniaw23 - uważaj na siebie, jak najwięcej wypoczywaj :tak: już niedługo...
Paulettta - mimo wszystko nie szalej za bardzo :-p ja za to brzuszek sobie masuje i głaskam chociaż lekarz zabronił, ale jak nie twardnieje... :zawstydzona/y: to aż żal nie pobawić się z małym :-)
agata, ziewaczka - dziewczyny gratuluję wizyt!! :happy2:
reniuszek - jeszcze trochę wytrzymaj, już bliżej jak dalej :tak: a dzielna jesteś bardzo - dlatego z pewnością dasz radę :tak:

ziewaczka gratuluję udanej wizyty i super że Dzidzia ładnie rośnie

reniuszek tak jak laski piszą...już naprawdę bliżej niż dalej i należy cieszyć się, że Maksio pięknie przybiera...w porównaniu do mojej Zosieńki to normalnie chłop jak się patrzy...Zosia 3 tygodnie temu miała 900 gram...także zaciskaj nóżki i na pewno wytrzymasz jeszcze te 7 tygodni do bezpiecznego terminu...tylko no stres:)

kasia i reszta dziewczyn - dzieki :) wszystko by bylo okey gdyby te skurcze nie przybieraly na sile i czestotliwosci :-D, czeka mnie najwieksza mordega przez te 7 tygodni .... a maly -zobaczymy to tylko orientacyjna waga , moze wcale tyle nie wazy:-D kupilam sobie herbatke z melisy na stresy, moze zdziala cuda :-D

Dziewczyny obserwujcie się z tymi obrzękami i kontrolujcie ciśnienie !
Reniuszek z tym brzuchem to się nie martw ważne że szyjka dobrze. Leż pij sobie tą herbatkę i olej cały świat bo teraz Maksiu najważniejszy.
Izka teraz patrzeć jak my zaczniemy się rozpakowywać. Pierwsze kwietniowe dzieciaczki już są.

No nic do przodu nie ruszyło bo wyników z amniopunkcji jeszcze nie ma może za tydzień.
W środę byłam u swojego ginka i on twierdzi że będzie wszystko bobrze. Więc pytam go czy to znaczy że Emilka będzie miała tylko większą główkę a on na to że nie, że to tylko te komory, a cała reszta jak u zdrowego dzieciaczka. tego się trzymam choć do końca mu nie wierzę bo różnica tych komór jest ogromna. 21 ma mi zrobić usg u siebie żeby zobaczyć jak to się rozwija. Zobaczymy.

Trzeba wiec uzbroić się w cierpliwość i czekać na wyniki oraz na powtórne usg. Ja wierzę, że różnica w wielkości komór się zmniejszy na następnym badaniu, bądźmy dobrej myśli! :tak:

edytka dobrze, że jesteś dobrej myśli...jak sam Ginek twierdzi, że będzie ok, to się tego trzymaj...nic nie poradzisz denerwując się, a Emilce na pewno pozytywne nastawienie Mamusi bardziej odpowiada...trzymam za Was kciuki:*

reklama
Do góry