reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Pauletta??? cóż to za pesymizm w poście??? u Ciebie też wszystko będzie ok, kiedy wizytę masz ?? nie trząść mi tutaj portkami tylko relaks.... i myśl pozytywnie!!!!
Robaczek raz jeszcze gratki!!!
Maniaa: na tym etapie to chyba już każda z nas ma anemię... nie przejmuj się , łykaj żelazo, witaminki, zdrowo się odżywiaj, dużo wapnia! ... i uważaj na zatwardzonka przy żelazu ;-)
kasia: no top miałaś maleńka przeboje! no ale ważne, że wieści pozytywne i że wszystko git :) graruluję!.... i nie chwaliłaś się, że baraszkowałaś z mężem???? ;-)... ja mam jeszcze lęki, no ale już niedługo...:sorry2:
madziaka: no ładna waga, ale do końca się nie sugeruj nią.... bo to USG tylko, a natura i rzeczywistość często pokazują co innego, więc ucha do góry!!!!!!

lene widocznie nie doczytałaś info z wczoraj...troszkę pobaraszkowaliśmy ale dziś Gin nic nie zauważył, albo nie chciał zauważyć:-D:-D:-D na szczęście szyjka trzymaaaa, że heejjj:):)

Wszystkim dziewczyną gratulacje z powodu udanych wizyt :) My wizytujemy się za tydzień ;)
Ja dziś po teście na glukoze ;/ czuję się okropnie przymulona;/ Dobrze że do glukozy mogłam sobie wycisnąć cytrynę w życiu bym tego nie wypiła, jeszcze mój M. zaczął mnie wkurzać i dogadywać że powinnam to na raz wypić i że pewnie to nie jest takie niedobre. Jakaś miła Pani w poczekalni mu powiedziała że to nie jest tak "hop siup" z tym wypiciem...
Na dwie godzinki pojechałam do mamy i to był bardzo dobry wybór bo było mi tak okropnie nie dobrze, że musiałam się położyć ;/ Nie dużo brakowało do wymiotowania;/ Jeszzce młody zaczął się tak okropnie ruszać jak nigdy, chyba mu również nie smakowało albo wręcz przeciwnie :p
Wyniki chyba dobre przed podaniem glukozy 74,8 po 120 minutach od podania 100,7. Więc chyba nie jest źle :)
Od paru godzin pobolewa mnie dół brzucha jak przy okresie, mam nadzieje że nie długo minie.

Dziewczyny gratki udanych wizyt
Robaczek-gratulacje synka!!! Wreszcie sie dowiedzielismy :-D
Ja tez miaam dzis szybka wizyte, wzystko w normie, waga super, krew, mocz wszystko okey wiec mega luzik. Smiesznie bylo bo babka mierzyla moj brzuch i w tym momencie Antos nozke wystwil ale tak mocno ze nie bylo watpliwosci jaka to czesc ciala :-D Moj slodziaczek. Wisi juz na nietoperza takze same dobre wiesci.

reklama
Do góry