reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
ameba - gratki! Super wieści, że parka!! :) Oczywiście nie potrafię "czytać" zdjęć USG i nie mam pojęcia co pierwsze zdjęcie przedstawia... :)

15.05 idę do gina i też mam obiecane skierowanie na glukozę...

ameba super gratki :-)
U mnie za 5tyg trzecie i ostatnie USG 4d z pomiarami a tak to będę patrzeć na biało czarnego Jasia. 20 maja juz go zobacze

ameba - super ! ... zdjęcie buzinki cudne :) ... widac że mu tam dobrze :tak:

e-de - mi sie wydaje że na pierwszym zdjęciu jest wypięta dupina, siusiak i jajcora widoczne ... ostatni raz taki widok mialam ponad 5 lat temu więc mogę się mylić :-)

ameba Gratuluje potwierdzenia siusiaczka :)
Synuś bardzo śliczny i przystojny :)- piękne foty !
Jaka waga maluszka ?

galaxia mam nadzieje że też się pochwalisz takimi fotkami z 3D :)

Ja jutro GLUKOZA :szok::baffled:

aaa i to zdjęcie ameby utwierdziło mnie w przekonaniu że będę się kłóciła o te ostatnie usg :) już kij ze zdjęciami ale tego że nic nie widziałam nie daruje :angry:

mama oczywiście nie podaruj !!!!
Ja to się stało że nic nie widziałaś???

Ja tak sobie myśle o wadze Oliwiera , w środe ważył 645gr(24tc) czy to nie za dużo ...? mam nadzieje że nie będzie bobo gigantem !!!
ILE WAŻYŁY WASZE MALUSZKI NA OSTATNIM USG I KTÓRY TO BYŁ TC ?

reklama
Lori masz racje pierwsze zdjęcie to dupinka z jajcorami :tak:

Waży 420g, więc chyba ok. koniec 22 tygodnia, Misia zawsze w pomiarach była około tydzień do przodu synek mniejszy o tydzień ale się nie martwię póki wszystko wychodzi ok., najwyżej mniejszy się urodzi. Do zapłodnienia później dojść nie mogło :-)

Mama ja bym też nie podarowała.

Galaxia mi lekarz na każdej wizycie na chwilę przełącza na 3D :happy:

Love mi ostatnio przy piciu zrobiło się słabo i teraz już panikuję a zrobię dopiero za jakieś 2-3 tygodnie.

Do góry