reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, USG

heheeh - może i być, że mama2009 jeszcze będzie triumfować :) Zresztą mój mąż też - bo wiecie, że on jest nieomylny i on wie, że to syn :confused2:

reklama
Love gratulacje, duży synek, 8+na tym etapie to chyba nie jest aż tak dużo.

Ede gratulacje, no to nadal niepewność do kolejnej wizyty.

Mali gratulacje, ja też byłam w szoku bo nastawiona na dziewczynkę a tu kompletować wyprawkę trzeba :-)

Gosheek dobrze, że z nerką lepiej, cewkę łatwiej wyleczyć.

e-de- no ja bym też chłopaka obstawiała :) super wieści ważne że wsio dobrze :*
mali-no super :*
love- super wieści
Gosheek- zdróweczka :*

Super, że maluszki zdrowo rosną.

E-de no to czeka Cię jeszcze chwila oczekiwania nim się potwierdzi. Teraz byłaś u innego lekarza niż poprzednio ?

hej GRATULUJE wszystkim dobrych wieści.

ja dzisiaj miałam wizyte i maluszek wazy 700 g wszystkie pomiary ok, lekarka stwierdziła że strasznie sie wierci... dokucza mi rwa kulszowa i raczej bedzie coraz gorzej, ale po porodzie przejdzie. nad morze moge spokojnie jechac mimo że to ponad 700 km. dzidziuś ułożony główką w dół. a teraz nowina Igor zmienił sie w Zuzie hehe pytanie tylko czy na 100 % chyba do porodu nie będziemy wiedzieć hehe

no w sumie to było tak w 17 tc powiedziała że na 99 % chłopak, no w 21 tc nie było nic widać, a dzisiaj mówi że bedzimey mieli drugą kobiete, że żadnych jajeczek nie ma hehe sama nie wiem czy się potem znów nie zmieni. ale w sumie wszystko mi jedno moze być niespodzianka do porodu. tylko ni eusmiecha mi się szykowanie ubranek dla chłopca i dziewczynki, chyba wypiore i uszykuje tylko te unisex a reszte podziele na 2 pudła i M bedzie prał jak będe w szpitalu hehe..

reklama
o kurcze laski, ale numer z tą zmianą płci :-D

dobra to nie jest śmieszne bo ja mam wszystko różowe :rofl2: ... ale mała jest taka bezwstydna że raczej nie ma mowy o żadnych kulkach :eek::-p

Do góry