reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
love

Ale malutki minki strzela:-D Świetne zdjęcie, dobrze że wszystko w porządku :-)

sis

Również gratuluję udanej wizyty :-)

U mnie wizyta 19.06 już nie umiem się doczekać :-p No i mam nadzieje, że z tym żelazem się uspokoiło :-(

ja mam wizytę u gina 27.06. w czwartek. później na ok. 16.07 będę miała ostatnie usg połówkowe (31tc) i pewnie kolejną wizytę u gina tego samego dnia.

bonusowa zalezy od szpitala ile trzymaja po cc u mnie 4 doby... wyszlam w 6 dobie bo maly mial zoltaczke a ja dostawalam antybiotyk na jakas infekcje dziec odrazu przy mnie polozna na dzwonek ona przewijala i do karmienia dawala... Rana ciagnie itp ale idzie zyc naprawde... cc o 8 rano jednego dnia a pionizacja na drugi dzien o 7 rano bo dostalam za duzo znieczulenia i nogi byly caly czas bezwladne.

love specjalnie rzucilam sie na ksiazeczke Gracjana ile mial w 28 tc 1550 wiec 6 kg Ci nie grozi Gracjan dociagnal do 4260 a przenosilam do 41tc:sorry: w 35tc mial 3300

Love fajowy synuś i faktycznie spory, ale u Ciebie już w sumie 29tc to chyba nie tak sporo ponad normę.
W ogóle to myślałam że Ty będziesz miała Olka a nie Oliwiera, bo jakoś tak przez określenie Olinek skojarzyłam.

Sis również gratuluję! Super że wszystko ok.

Ja mam wizytę dopiero za 3 tyg...czyli 4 tyg od ostatniej...łooo ciężko pewnie będzie wytrzymać bo do tej pory Malutką co 2 tyg widywałam.

Ja juz po wizycie
Pisze tak na szybko bo z pracy. Na szczescie wszystko jest w porzadku. Dziekuje za kciuki;-). Maluszek zdrowy i bardzo ruchliwy, nie chcial dac sie sfotografowac i caly czas zaslanial sie raczkami. Wazy 1287 g i ustawiony jest juz glowka w dol. Oby mu sie nie odmienilo;-).
Wklejam jedyne zdjecie jakie dalo sie zrobic.

Załączniki

• 20130613_152237.jpg
    20130613_152237.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 63
To i ja się dopisuje do poniedziałkowych wizyt, z USG, jutro jade robic badania... Laski czy do morfologii trzeba byc naczczo? bo ja się zawsze katuje a ostatnio ktoś mi mówił że nie trzeba i nie wiem ile w tym prawdy...

Gratuluje udanych wizyt...Cieszę się że wszystko oki...

LOVE tak lukam w kalendarz ciązy i mam że w 29tyg dziecko mierzy ok 37cm i waży ok 1300 :p

GOSHEEK napewno się odwróci, jeszcze ma czas...

No ja jestem ciekawe czy moje maleństwo zostało jak powinno czy czasem nie wywinęło fikołka ;-) no i czy w końcu zwiększy się nam prawdopodobieństwo dziewczynki

reklama
Do góry