reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, USG

ah piękne są te nasze maleństwa, każde jedno taki słodkie:tak: szkoda, że nie da rady zebrać wszystkich po porodzie i zrobić wspólne zdjęcie, to by było najsłodsze ujęcie ever:-D

reklama
Gratulacje dziewczyny :) super wieści.

E-de ja miałam tak z pomiarami 4 tygodnie temu, nawet gin na kontrolne usg kazał mi przyjść dwa tygodnie temu i już wszystkie pomiary się zgadzały. Naprawdę teraz dzieciaczki rosną skokowo, nie martw sie.

Asta te nasze dzieciaczki coś wstydliwe :-) Gratuluje udanej wizyty
Mój nie dość ze zasłaniał buzie to zaciskał nogi ale lekarz dojrzał jedno jajko i potwierdził płeć:-D

monia kochana trzymam mocno kciuki :-)

Galaxia, Asta, Jankesowa- gratulacje cieszę się razem z Wami :D
monia-trzymam kciuki za Was :*

I proszę trzymać jutro za nas kciukasy bo od dwóch dni źle się czuję i naprawdę martwię się jutrzejszą wizytą mam na 8 i badanie obciążenia glukozą i mam nadzieję że usg.

e-de- najpierw piekło i bolało przy sikaniu, teraz już piecze w środku w pipce i zaczyna pobolewać, a do tego wczoraj brzuch dołęm mi się tak napinał że szok, wzięłam nospę forte i czekałam czy przejdzie bo już miałam jechać do szpitala, ale wyciszyło się. Jakub szaleje w brzuszku sobie normalnie więc mam nadzieję że jest wsio ok, no i mam nadzieję wytrwać do jutrzejszej wizyty. Ale martwię się jak cholera.

reklama
Do góry