reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, USG

My już po wizycie:-)Wszystko w idealnym porządku.Brzuchalińska waży 1200g lekarz powiedział że jest zdrowa i podobna do tatusia.Kilka razy pięknie nam pokazał buźkę w ujęciu 3d.Mała już nie jest ułożona poprzecznie ale głową do góry-pytałam do kiedy ma czas na obrócenie gin powiedział że spokojnie ma mnóstwo czasu i miejsca.Wypytywałam o to czy nie tyje za mało itd.Powiedział że prowadzę się wzorowo i wystarczy że się na mnie spojrzy:-)to wie że cukry dobre zero infekcji powiedział że mogłabym posłużyć młodemu lekarzowi do badania bo nawet wejście do pochwy mam w idealnym kolorze haha:-pTo się nasłuchałam komplementów.

reklama
EEEEeee to nie wiem czy mam lekarza wrozbite ale z Gracusiem mowil od 20tc ze bedzie duze dziecko...:szok: ze liczy jakies 4 kg spokojnie... koncowo w 40tc powiedzial mi 4400 a w szpitalu wyliczyli 4600 mial 4260 i 62 cm za to sn nie chcieli sie podjac. No ale skoro dziec jak u LOVE ma juz wage wieksza niz w podanych normach to na male dziecko chyba nie ma co liczyc.:sorry2: Ja dowiem sie jutro mialam cc wiec jesli teraz mi wyskoczy ok 4 kg to nikt sie sn nie podejmie za duze ryzyko z peknieciem macicy...:szok: a moj gin narazie milczy na temat porodu wiec zobaczymy czy w koncu mi cos przemowi tzn musi bo mu juz nie popuszcze

zalezy od szpitala u nas byly rzypadki smierci noworodkow niestety i bali sie ryzyka... zadna polozna nie chciala podjac sie sn ja mialam juz oplacony nawet a i tak cc a teraz wiem tylko ze jak przyczyna cc byla duza masa i teraz tez im wyjdzie duze dziecko to nie ma szans zadnych na sn wlasnie:dry:

iryska super wieści!!! cudowne maleństwo :-) trzeba było powiedzieć, że wejście nie ma otarć, bo mężu ma schizy, więc nie ma się co dziwić że idealny kolor :-p:sorry2:

reklama
Do góry