reklama
Wszystkim dziewczynom gratuluję z całego serducha udanych wizyt i dobrych wieści, oby same takie u nas się pojawiały
!
kakakarolina wielkie gratulacje odwróconego główką bąbelka, bombowe wieści
zuzia super, że dziewczynka potwierdzona, możesz zacząć szaleć zakupowo
bejbi doskonale, że wszystko u dzidzi ok. Współczuję przeżyć szpitalnych...Dobrze, że już jesteście w domku i uważajcie na siebie!
MieMie ależ ruchliwy brzdąc buszuje Ci w brzuszku. Moja Marysia od 2 miesięcy w tej samej pozycji plumka, zdaje się, że jej w niej dobrze, choć mamusia bardzo by chciała coby jednak fiknęła główką w dół
.
Ja też już po wizycie.
Szczęśliwie wszystko z małą w porządku. Łożysko ok, przepływy w normie, serduszko puka miarowo, elegancko. Waży ok. 2200! TP ten sam - przełom lipca i sierpnia, wg USG mamy teraz początek 35 tydz. Strasznie się cieszę
.
Jedyna moja troska to, to, że Marysia dalej ułożona podłużnie miednicowo...Lekarz zapowiedział cięcie, jeżeli się nic nie zmieni. Poród pośladkowy wykluczył.
Głęboko jednak wierzę, że mała fiknie jeszcze główką w dół. Bardzo mi zależy na porodzie SN. Jestem dobrej myśli i na razie postanowiłam nie drążyć kwestii związanych z CC coby nie zapeszać
.
Następna wizyta już w szpitalu, z KTG, 9 lipca. W międzyczasie muszę posiewy, morfologię, mocz i toxo zrobić.

kakakarolina wielkie gratulacje odwróconego główką bąbelka, bombowe wieści

zuzia super, że dziewczynka potwierdzona, możesz zacząć szaleć zakupowo

bejbi doskonale, że wszystko u dzidzi ok. Współczuję przeżyć szpitalnych...Dobrze, że już jesteście w domku i uważajcie na siebie!

MieMie ależ ruchliwy brzdąc buszuje Ci w brzuszku. Moja Marysia od 2 miesięcy w tej samej pozycji plumka, zdaje się, że jej w niej dobrze, choć mamusia bardzo by chciała coby jednak fiknęła główką w dół
Ja też już po wizycie.
Szczęśliwie wszystko z małą w porządku. Łożysko ok, przepływy w normie, serduszko puka miarowo, elegancko. Waży ok. 2200! TP ten sam - przełom lipca i sierpnia, wg USG mamy teraz początek 35 tydz. Strasznie się cieszę
Jedyna moja troska to, to, że Marysia dalej ułożona podłużnie miednicowo...Lekarz zapowiedział cięcie, jeżeli się nic nie zmieni. Poród pośladkowy wykluczył.
Głęboko jednak wierzę, że mała fiknie jeszcze główką w dół. Bardzo mi zależy na porodzie SN. Jestem dobrej myśli i na razie postanowiłam nie drążyć kwestii związanych z CC coby nie zapeszać
Następna wizyta już w szpitalu, z KTG, 9 lipca. W międzyczasie muszę posiewy, morfologię, mocz i toxo zrobić.
Ostatnia edycja:
MieMie
Fanka BB :)
Aia gratuluję i Tobie dobrych wieści z wizyty, super, że córcia tak ładnie rośnie
Oj doskonale Cię rozumiem w związku z podłużnym ułożeniem Marysi. Ja sama jestem zaskoczona, że u mnie to się tak dynamicznie zmienia (ale w sumie odczułam to odwrócenie się dziecka,bo ostatnio łatwiej mi się chodziło i nie czułam takiego ucisku na pęcherz). Więc ja myślę, że źle nie będzie i że i Twoja Marysia i moje dzieciątko odwrócą się ładnie główką w dół. Najważniejsze, że te przepływy, serduszko i wszystko, co ważne w normie. Śpij więc spokojnie i myślę, że wszystko będzie dobrze 

bejbi
Aia u nas też mąż wymyślił imię dla dziewczynki Marysia, a ja się zgodziłam, będę na nią wołać Rysia, miała byc Sylwia, ale jednak nie; Twoja mała mały kręciołek, nasza też długo była poprzecznie ułożona, ale jest głową w dół teraz, trzymam mocne kciuki, żeby i Twoja lalunia stanęła na głowie dla mamy
kakakarolina
A jak będziecie mieć teraz wizyty? bo mam przyjść za dwa tygodnie i nie wiem czy to naciąganie, anemia czy juz ten czas??
kakakarolina, ja teraz co dwa tyg. Teraz idę 22, potem 6 i 20, a potem to jak będzie trzeba to nawet co parę dni, gdyby coś tam się działo, wtedy tel do lekarza i jest wizyta.
Gratuluje wszystkim!
no proszę Asia te same daty wizyt:-) co 2 tyg na tym etapie ciązy to norma.
Aia są specjalne cwiczenia które pomagają by dziecko się odwróciło... choć jedna z koleżanke to robiła przez miesiąc i nic to nie dało a drugiej z kolei naprawde pomogło!! wygogluj sobie albo może popros o pomoc położne...
no i wszytkim gratuluje udanych wizyt:-)
Zuzia super ze w koncu doczekałaś się wymarzonej córci....
marcia331
gratuluje wszystkim udanych wizyt a za dzieciaczki które nie leżą główką w dół trzymam kciuki żeby zrobiły fikołka. W sumie to dziwie się tym dzieciaczkom jak im tak wygodnie może być z tą głowa w dół i wcale się nie dziwie tym które chcą się przekręcić na sam koniec ;-)
Ja mam wizytę dzisiaj o 12:30 i mam takiego stresa że nie wiem czym mam się zająć. Chyba wybiorę się wcześniej i połażę trochę po sklepach, bo i tak w domu nic sensownego nie zrobię. Jak wrócę oczywiście zdam relację.
Ja mam wizytę dzisiaj o 12:30 i mam takiego stresa że nie wiem czym mam się zająć. Chyba wybiorę się wcześniej i połażę trochę po sklepach, bo i tak w domu nic sensownego nie zrobię. Jak wrócę oczywiście zdam relację.
MieMie
Marcia, powodzenia. Wiem, co czujesz, bo wczoraj miałam zaplanowane aż dwie wizyty i tak naprawdę nic pomiędzy tymi wizytami nie byłam w stanie zrobić, bo stres jednak jest i się udziela 
U mnie wizyty w sumie jeszcze co miesiąc. Prócz nadprogramowej wczorajszej w celu wypisania recepty na antybiotyk następną mam 4 lipca, a później lekarka mówiła, że następna będzie za 3 tygodnie, a kolejne już za dwa. No chyba, że w między czasie coś się będzie działo (odpukać
),no to będzie szybciej.Ale mam nadzieję, że moje dziecko nie dość, że się tą główką odwróci, to jeszcze pomieszka tyle, ile trzeba 

U mnie wizyty w sumie jeszcze co miesiąc. Prócz nadprogramowej wczorajszej w celu wypisania recepty na antybiotyk następną mam 4 lipca, a później lekarka mówiła, że następna będzie za 3 tygodnie, a kolejne już za dwa. No chyba, że w między czasie coś się będzie działo (odpukać

reklama
M
milionka
Gość
Gratuluje udanych wizyt
i wymarzonej córeczki 
Ja jeszcze jutro mam wizyte u mojej ginki i wtedy sie dowiem o czestotliwosci kolejnych
Ja jeszcze jutro mam wizyte u mojej ginki i wtedy sie dowiem o czestotliwosci kolejnych