• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wizyty u pediatry

Ojoj Wiśnia no to niewesoło u Ciebie, życzę dużo zdrówka dla Twoich maluszków :-(:-(
U nas, odpukać, Milenka zdrowa jak rybka, od lutego nic ją nie bierze :sorry2:

reklama
Od 3.00 płacze nocne i wiercenie,dopiero jak zrobił kupkę,to zasnoł.Codziennie rano to samo,tzn. lużna kupa ze śluzem,masakra...ewidentnie alergia,ale nic nowego nie je...:baffled:Nawet Bioaron odstawiłam,bo go podejrzewałam...

Od 3.00 płacze nocne i wiercenie,dopiero jak zrobił kupkę,to zasnoł.Codziennie rano to samo,tzn. lużna kupa ze śluzem,masakra...ewidentnie alergia,ale nic nowego nie je...:baffled:Nawet Bioaron odstawiłam,bo go podejrzewałam...

Rozalka, ciezka sprawa. Mam nadzieje, ze szybko ustalicie przyczyne tego. A moze przyczyna tego jest jakas bakteria albo pasozyt - tylko pewnie nie takie bylyby objawy. Pewnie tak jak piszesz, to alergia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry