reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u pediatry

reklama
Juz myslalam ze Chrisowi sie polepszylo bo od wczoraj goraczki juz nie bylo a tu dzis zaczol mowic ze go glowa boli potem przyszla goraczka niby nie wysoka bo 38 a wieczorem zaczol gasic swiatla i telewizor bo go oczy bola a jak wstal przed chwila i popatrzyl w monitor to puscil 3 wielgachne pawie:shocked2: teraz czekam bo maz pojechal znim do kliniki.
Jejku Irtasiu to nie brzmi wcale optymistycznie:shocked2: Mam nadzieje, że to nic poważnego. Dużo zdrówka dla Chrisa, a jak dziewczynki?

Banda kretynow a nie lekarzy tez stwierdzili szybkim testem za 22 euro swinska grype ale on nie jest 100 % dlatego tez twierdza ze ma ja w 80% a jak chcemy sie dowiedziec to mozemy zaplacic 150 euro to sie dowiemy po 1-2 dniach na 100% ale oni mowia ze jest to i tak niepotrzebne bo i tak lekarstwa na to niema mozna leczyc tylko obawy dostal tylko leki przeciw goraczkowe i przeciwbolowe i na wymioty i ze pacjent jest stabilny to do domciu a potem nie dziwota ze tak to sie szerzy :crazy: i pogadali z debilami:crazy:

Irtasia,duzo zdrówka!

Dzieki tez za wszystkie zyczenia zdrowia-niestety katar "pokałuzowy";-) Marty nie ominął, tak więc kurujemy się w domu:-(

reklama
Banda kretynow a nie lekarzy tez stwierdzili szybkim testem za 22 euro swinska grype ale on nie jest 100 % dlatego tez twierdza ze ma ja w 80% a jak chcemy sie dowiedziec to mozemy zaplacic 150 euro to sie dowiemy po 1-2 dniach na 100% ale oni mowia ze jest to i tak niepotrzebne bo i tak lekarstwa na to niema mozna leczyc tylko obawy dostal tylko leki przeciw goraczkowe i przeciwbolowe i na wymioty i ze pacjent jest stabilny to do domciu a potem nie dziwota ze tak to sie szerzy :crazy: i pogadali z debilami:crazy:
zapewne zrobili mu zwykły test na wirus grypy A (który mam tez ja ..i tez podejrzewają świńską ale nie musi być jest wiele innych szczepów144;-):cool2:)
Noi ciekwe czemu inne kraje lecza swińska lekiem a w niemczech mówia ze nie ma :shocked2::shocked2::shocked2::cool:...TAMIFLU wszędzie trąbią podobno o tym leku:sorry::shocked2::shocked2:
Tamiflu jest podawany doustnie albo jako tabletki lub syrop o smaku owoców.

Do góry