lil kate
Mama lutowa'07 Fan(ka)
u nas 2 miesiace temu pediatra tak powiedziala i Martyna nadal bezzebnazęby będą niedługo

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas 2 miesiace temu pediatra tak powiedziala i Martyna nadal bezzebnazęby będą niedługo

,nie ma naszej ukochanej pani pediatry(na urlopie) i jest w zastępstwie najwieksza wredota w przychodni(o matko, ale ona jest niesympatyczna,brrrrr....

)No ale cóż,niech osłucha Kubulka.Zacisnę zęby i wysłucham jej burczenia pod nosem i kąśliwych uwag.Nie chce mi sie jej tłumaczyć,co z jego uczuleniem,jakie leki moze itd.Oby tylko płucka mojego Bąbelka były czyste.
Dzięki,wizyte mamy po południu,a jego kaszel nie wróży nic dobrego.Rozalka, powodzenia u pediatry i oby Kubulinek byl zdrowy. Je tez oststnio martwie sie o moja Milke. Ja jestem strasznie przeziebiona i obawiam sie aby ona niczego ode mnie nie zlapala. Teraz ciagle ja obserwuje.

Najgorsze jest to,że trzeba kupić butelkę syropu,a z niej podawć łyżeczkę przez trzy dni.A co z resztą....?Trafia do domowej apteczki i niewiadomo,czy się kiedys przyda w ogóle.to bardzo dobrze ze plucka czystea co do lekow to niestety sa okropne drogie
![]()