reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Susel gratuluję zdrowej panienki! :)

Ja też już po. Chłopiec na milion procent siusiak prawie jsk u taty :p poza tym zdrowy pomiary wszystkie prawidłowe żadnych rozszvzepien, wszystkie paluszki tylko dziad uparty jsk tylko pan dr chciał mi zrobić zdjęcie 3d buzi to zaslanial rączkami raz nawet nogi na głowę założył szalony! Poza tym chyba przebijam wszystkie kolosy :( ma prawie 29cm i waży 410g pan dr dwa razy sprawdzał i mówi "chłop jak dąb bez dwóch zdań" wiec się Zalamalam, ułożenie posladkowe ma i nie myśli narazie o zmianie jedynie plecami się obraca ale jeszcze ma czas może mu się odwidzi ;)

Groszq gratuluje synusia:-) ogon to mi sie spodobalo hehehehe:-D

Susel to taka mala wstydnisia z coreczki bedzie:-) pewnie co ma wszystkim sie pokazywac;-) choc mamusi by mogla;-) gratuluje:-)

Doggi gratki:-) synek musi byc dobrze zbudowany zeby bronic siostre:tak:

reklama
Właśnie odebrałam wyniki kontrolnej morfologii(po 2 tyg) z wczoraj...
Płytki spadły do 98 :-( erytrocyty, hemoglobina, hematokryt -wszystko leci w dół :-( a przecież biorę żelazo, nawet dodatkowe na ostatniej wizycie dostałam.

No nic, nie ma co płakać, mogłam się spodziewać, że łatwo nie będzie. Napisałam do lekarki tej od ustawiania leków i czekam na odpowiedź ale pewnie zwiększy mi dawkę sterydu...

Do góry