reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Ja Cypriana urodziłam dokładnie w terminie 11 lutego, ale nie wiem jakim cudem, bo tak jak pisze Doggi te terminy rzadko się pokrywają. Chociaż Kacpra też jakoś specjalnie nie przenosilam, mislam termin na 24 kwietnia, a urodziłam 27. Także liczę, że i tym razem dużej rozbieżności nie będzie:)

Ja przypuszczam, że też bym urodziła w terminie ale oxy i upór lekarzy sprawił, że urodziłam dzień przed ;-) miałam straszne bóle i już sama nie wiedziałam czy to porodowe czy po prostu kregoslup tak boli..

Powodzenia na dzisiejszych wizytach &&&&&!

Mi gin wczoraj wpisal w karcie ciazy termin na 23, nie wiem czemu bo na 21 wychodzi. Musze sie zapytac jak to on policzyl.

Wogole wczoraj porownalam usg Jasia i w yym samym tyg i dniu byl ciezszy o 70 gr wiec wazyl prawie 600 a pozniej urodzil sie 3500 wiec dziewczyny no stress z tymi pomiarami :)

Gratuluję udanych wizyt:-)
Dziewczyny, porządne dzieciaczki Wam rosną w brzuchach, moja Jagoda z 330 gramami niespełna to przy Waszych kruszyna:-)Sprawdziłam właśnie na parenting - jest poniżej 5 centyla.

Dziewczyny dzieki za kciuki:-) ! ja ide dzisiaj ale dopiero na 16 i juz mam nerwa, zastanawiam sie czy nie nawiac i nie zglosic sie na porod;-)

Jestem ciekawa ile z nas zostanie mamusiami z grudnia:-) ja mam bardzo duza szanse :-) ale u mnie i tatus i dziadek z grudnia wiec sie uciesza:-)

Byłam dziś na glukozie, sama glukoza nie jest taka zła, ale to ja się czułam po niej jakieś 30-40min później to tragedia. Zrobiło mi się duszno, gorąco, zaczęłam kaszleć, wszystko mi się podnosiło. W sumie kuli mnie 3 razy, na czczo rano miałam cukier 83, więc mam nadzieję, że wyniki będą dobre i nie będę musiała już tego powtarzać.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

reklama
Gosiane może się jeb.nął po prostu i wiesz dwa dni to pikuś to prawie to samo gorzej jakby się pomylił o 2tyg ;)

Goferek witaj w klubie ja miałam to samo tylko ze prawie zaraz po wypiciu może z 5 min później i zemdlalam i oczywiście wkręciłam sobie ze napewno mam cukrzycę bo mój organizm tak zwariował a miałam idealny ;)

Do góry