reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Stokrotka super ze tak fajnie na wizycie, szkoda ze tak skasował ale chyba jednak warto było :) i jednak dwie panienki, super laski górą ;)
Co do wagi to kochana ty z samych dzieci już ponad 1kg a gdzie te inne cuda jeszcze wiec chcąc nie chcąc ważyć będziesz trochę więcej ale to wcale nie znaczy ze tyjesz ty masz po prostu dwa bąki w sobie :)

Doggi mów mi tak jeszcze :-) oglądałam Twojego bloga pyszny :-) i już piję syrop z imbiru - uwielbiam imbir :-D!!

reklama
Doggi ale my tak lubimy ten barszczyk i nic nie trzeba przy nim robić:sorry2:. Piję codziennie szklankę ;-) Niestety nie mam sokowirówki... a z czego robisz te soki na anemię, z buraka?

Stokrotka ja piję z Herbapolu, też 1 dziennie. Nie mam pojęcia czy ma jakiś efekt terapeutyczny, ale tak sobie wmawiam :sorry2: A wiesz, że zaparcia miałam tylko na początku ciąży, jakoś w maju/czerwcu - od maja biorę żelazo. Teraz już się unormowało i jest ok.

Emilchen ja robie ze wszystkiego soki, multiwitaminy, pomarańcze, marchew, jabłko, buraki z jabłkiem, szpinakowe (ale to w blenderze) z pietruszki w necie milion różnych koktajli witaminowych jest bo składy ściągam z neta tylko proporcje to już na oko :)

LayDeeK Ciastowo

A ja 3ci dzuen z rzędu mam zgage ;(

Zapomniałam dodać, że mała cały czas ma ułożenie pośladkowe. Czekamy do 35 tyg na jej przekrecenie.
bada, kolejna wizyta 17.10 :)

reklama
Do góry