reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Nulini super, że ok :tak: wyniku hemoglobiny zazdroszczę :-p ale jak Ty to zrobiłaś, że schudłaś?? argument z wakacjami i goframi mnie nie przekonuje :-p Co do zwolnień to u mnie wypisuje lekarka, ja mam 2 bez odpisów bo do 2 miejsc pracy potrzebne i ostatnio zapomniała na jednym wpisać jakiejś daty a ja głupia nie sprawdziłam - na szczęście mieliśmy tego samego dnia drugą wizytę w 3mieście u tej internistki mojej i sprawdziłam, mąż wracał po poprawki jakieś 20 km a nie 120 (tyle byłoby od nas z miasta)... Jutro sprawdzę od razu po wizycie.

Nulini nie zazdroszczę takiej wizyty, a idiotki z poczekalni już w szczególności. Ale najważniejsze, że pan Gustaw rośnie zdrowo:-D.

BADA - super :-)

NULINI - ty to masz za to pewność że siusiak jest :-D a wieśniara w poczekalni ... w ogóle dla mnie pytanie obcych osób w poczekalni po kolei o imiona itp to już wieśniactwem wali :-p :-D o reszcie nie wspomnę :-D

Nulini Bada gratuluje udanych wizyt!!!

Nulini jak ty to robisz ze chudniesz...aaaa zazdroszcze! Moja psiapsiola miala tak samo-wsio z niej bobas wyciągnąl!

Emilchen super ze wyniki lepsze:)

Narzekacie na cisnienia. Heh jak ja mam 120/80 to umieram bo wysokie:) Moja norma to 100/60 a w ciazy 90/50 i dobrze sie czuje jak Susel:) W szpitalu mowili ze w ciazy cisnienie jest nizsze bo cos tam sie uciska...nie pamietam.

Ostatnia edycja:
Bada gratuluję wizyty i jeśli masz faktycznie kolke to zazdroszczę tak łagodnej no u mnie wtedy zawsze rzyganie, mąż mnie musi do łazienki nosić bo ja sama iść nie mogę z bólu i zawsze kończy się w szpitalu na zastrzykach/kroplowkach, a mam tak średnio raz na pół roku :/

Nulini o tobie gratuluję wizyty taka kretynke w poczekalni miałam ostatnio ma wizycie bić i patrzeć czy równo puchnie, niecierpie takich bab

bada, gratuluję wyrwania L4 :-D I że z Gniewkiem wsio OK :-D

jeżyk,
córka tej patoli to Zuzia... A reszta pań - KAŻDA miała Kacperka, albo w drodze, albo już w domu :szok:

emilchen, ano ja dostaję jedną kopię dla pracodawcy, która "przepada" w Warszawie :baffled: A chudnę zawsze tak - na wakacjach żrę jak opętana świnia i jak później wracam do domu i do normalnych nawyków żywieniowych, to spada ze mnie to, co przybrałam na wczasach :tak: Co roku to samo ;-)

Tasia, u mnie każda wizyta w podobnym tonie, więc powoli przywykam :-D

femme, uroki korzystania z publicznej służby, prywatnie nie ma aż takiego wieśniactwa, bo raz, że nie każdego stać, a dwa, że jednak się wchodzi o tej godzinie, o której się jest umówionym, a nie czeka się 3 godziny w poczekalni :baffled:

kasiekz, nie zapominaj, że i tak mam ponad 5kg na plusie :dry: A ciśnienie to z Młodą miałam zawsze 120 na 80 :-D Teraz ciągle 90 na 60...

reklama
Do góry