reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Nadrobiłam kilka stron :))))

Bada super, że wsio ok. Jakie masz ciśnienie? Co do kolki to jak się objawia boli nerka czy tylko przy siusianiu? Jak tam wynik z glukozy?

Nulini masz przygody w tej przychodni... Super, że z dzidziolkiem wszystko w porządku.

Yggam
oszczędzaj się, mam nadzieje, że szyjka stwardnieje jak najszybciej

reklama
Aza glukoza po 1 godzinie 91,po dwóch nie sprawdzali,ciśnienie po tabletkach 85/135,czyli gin mówi,że i tak duże,a z tą kolką to jestem zdziwiona ,bo bardzo boli mnie dół pleców,kość ogonowa tak ,że pod wieczór,albo jak się zasiedzę to wstać i chodzić nie mogę a i coś tam wyszło w wynikach moczu i on wtedy zaczął się wypytywać,czy mnie nie boli,bo piasek mi schodzi z nerek,nigdy wcześniej nie miałam z tym do czynienia
najlepsze,że na ten piasek mam pić dużo,a na nadciśnienie mam pić mało :szok: jak to zrobić ?

Bada no to spore to ciśnienie jak po lekach. Ja bez leków mam cały czas 100/60 ale to u mnie norma. Na nery kup sobie żurawinę suszoną, może choć trochę pomoże. Z tą wodą to rzeczywiście chyba nie pogodzisz hehe...

Nie wiem jak w innych miastach ale we Wrocławiu robią straszne problemy z becikowym, trzeba mieć jakieś zaświadczenia od pracodawcy itp. A jak masz własną działalności to w ogóle masakra...Kiedyś było bez problemu, przy Ninie mąż tylko poszedł złożyć podanie, a teraz trzeba się nagimnastykować.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach,

Ale przecież do becikowego są ustalone ustawowo zasady i w całej Polsce musi być to samo, chyba, że chodzi o te dodatkowe tzw. becikowe (dodatek do rodzinnego albo od miasta) :szok:

Dziś wizyta :-) Kciuki za pozostałe wizytujące :tak:

Ja juz po :-)
Wszystko ok tylko coś do serca się czepia ale nie wiem czemu :-/ 158 uderzeń jak u was to wygląda? Bo wszystkie komory przegrody itp ok

Jedynie dzidzia mniejsza o dobry tydzień 327g tylko ale to raczej dlatego ze ja długie cykle mam 31 dniowe

No i Wstydzioch -_- cały czas rączki na buzce wiec ustek nie widzieliśmy i nóżki zaciśnięte wiec dalej jest zagadka :p doktor twierdzi ze raczej dziewczynka ale równie dobrze to mogą być zacisniete jajka :p

famme gratuluje :happy: szkoda,że wstydzioszek i dlaczego nie wyjaśnił o co chodzi z serduszkiem,teraz będziesz się martwić,życzę aby to było jego zwykłe czepialstwo

reklama
Femme- to dobre wieści. Serduszko może różnie bić z tego co mi mowila ginka. U nas jest 140-148, ale raz było 160 i nie mówiła że to źle.
No to czekamy razem na potwierdzenie płci :)

Do góry