reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

hej dziewczyy, wczoraj byłam na wizycie. Wszystko ok;)) to 25 tydz ( 24t+5d), waga 685gram ;) ja przytylam 4,5 kg. Mam fajne zdjęcia w 3d mały ssał kciuk;) postaram się wrzucić na dniach.

PS. i mam nadzieje,że po porodzie będe tak zorganizowana ,że znajde czas dla siebie;)- bądzmy dobrej myśli, a o szyjce nie mówił ile ma cm, tylko,że wszystko ok i nic nie wpisywał, także to chyba zależy od lekarza, gdyby coś sie działo to na pewno by powiedzieli i wpisywali;)

reklama
Ekutka- w takim razie duzo odpoczywaj.

Martusia- gratuluję.

Szyjkę sprawdza się na dwa sposoby.mi zawsze sprawdza przy zwykłym badaniu ginekologicznym.

Trzymam kciuki za wizytujący

No lezec u oszczedzac sie już będziesz cały czas musiała.

A ja mam dziś wizytę i jak zwykle stres przez tą szyjkę. Z dzidziolem wiem że ok bo fika jak opętany:)

Mój też daje właśnie popis akrobatyczny w brzuszku :-D
Jezyk nawet nie strasz...przy młodym mi się nic nie działo..teraz jednak czasem muszę go podnieść, wsadzić do auta itd..
Jezyk nie stresuj się , będzie dobrze!

reklama
Jezyk trzymam kciukersy &&&&& będzie wszystko dobrze. Musisz zobaczyć przecież jak to jest być w ciąży ni leżącej :tak:

Agulqa no tak jak się szyjka za wcześnie skraca to jest zagrożenie przedwczesnym porodem :-(
Szyjka to chyba jedyne o co się nie martwie teraz ... jest stalowa i sie nie rozwiera, dopiero pod koniec znowu będą cyrki zapewne :crazy:

Do góry