reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Elutka ja brałam duphaston to na to samo co Luteina i tez się dziwnie po tym czułam i bardxo mi niedobrze było :/

Żelka ja 3 miesiące i kilka dni i mogę rodzic już nawet MARZĘ O TYM :)))

Jakieś takie delikatne zawroty głowy miałam, zobaczymy jak dzisiaj.
Qrcze ale nam już niewiele zostało...tzn bliżej niż dalej :-)

Elutka niby niewiele a jednak kupę czasu ;) ja jestem zbyt niecierpliwa na ciążę ;) moja teściowa mówi ze miała to samo chodziła q ciąży 9 miesięcy a czuła jakby chodziła ze 2 lata ;)

Jezyk, Kasiek, super, ze wszystko w porzadku.

Jak to jest z tympi szwami I krazkami przy porodzie? Ten krazek chyba latwo sciagnac a team szwy? Mam nadzueje, ze mi sie to nie trafi. Tak sobie mysle, ze w razie w to ginekologo moze to zalozyc, tylko czy w szpitalu tutaj beds wiedxuec z czym to sie je. Tutaj kobieta w ciazy jest tak troche zostswiona sama sobie I co bedzie to bedzie.

Indi u mnie laska na czerwiec 2011 miała pessar ale nic jej nie dal zaczęła rodzic chyba w 27 tyg jakoś i jak karetka ja wiozla do szpitala (nie zdążyli no urodziła w karetce) to pessar jej wypadł w trakcie porodu. Biedna przez zaniedbanie szpitala straszne przeżycie na szczęście skończyło się szczęśliwie

reklama
Do góry