reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Doggi dobzre, że wszystko w porządku, a lekarze cóż jak lekarze zawsze się patrzą na matki jak na panikary ... ale lepiej pojechać sprawdzić niż cokolwiek zaniedbać !

Jezyk ja to jak na szpilkach czekam na info, że będzie Hania :)

Sprite ja mam karte diagnostyki juz z 5 lat, dostaje się za darmo przy pierwszych badaniach, ja starą zgubiłam i musiałam chyba zapłacić 10 za wydanie nowej.

Filipiamama bo to już bliziutko terminu 10 tygodni a może i 8 :) Gratki dziewuszki :)

Tasia gratki :)

Dziewczyny mam pytanie, czy którejś zwasz dokucza kłucie, lekkie pieczenie w okolicach pępka. Nie wiem czy to kóra mi sie rozciąga, czy macica, czy co :/ Nie jest to non stop, tylko jak mała tam się wierci w tych okolicach, abo czasem jak się przekręcam z boku na bok, albo masochistycznie próbuje się podnieść na wznak :p a nie bokiem. Mama mnie straszy przepukliną >.>

Ostatnia edycja:
Jezyk Twój Bobas jest najbardziej tajemniczą małą istotką.

Żelka
u mnie często występuje swędzenie w tym miejscu. Czasem mam wrażenie, że pępek sobie mogłabym wydrapać. A kłucie miałam jakiś czas temu (dawno nie było chyba) i to coś w rodzaju jakby ktoś przywiązał mi pępek od środka sznurkiem i za niego pociągał. mam nadzieję, że zrozumiałaś moje wywody;-)

Żelka, mnie tak czasami piecze w tych okolicach. ale specjalnie nie zwracam na to uwagi. a co do przepukliny, to ja właśnie tak nie mogę wstawać, bo od razu mi się taki garb robi na środku brzucha :baffled:

to szkoda, że nie dopytałam o kartę, bo babka tylko się zapytała, czy mam i nie zaproponowała założenia. a teraz mogłabym sobie wynik sprawdzić (jeeeeej jak ja się boję tego wyniku, o niczym innym nie myślę :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-().

reklama
Sprite to i mnie sie garb robi taki (nieduży, ale robi) i w ciąży z Tymkiem też robił. To przepuklina jest właśnie??. Nie zwracałam na to uwagi nigdy wcześniej. Musze na wizycie podpytać

Do góry