reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Jenn moja ciotka, która jest o połowę mniejsza ode mnie, kruszynka po prostu urodziła syna 62cm i ponad 4,5kg! Wiesz ile jej to zajęło? Wody odeszły jej o 4.10 o 4.40 była w szpitalu a o 5.10 jasiu był na świecie!!! Od odejścia wód do urodzenie godzina! Wiec uwierz mi drobna kobieta może urodzić giganta :)

Powodzenia na wizytach wam i sobie :)

ja też osobiście znam takie, które wykombinowały CC. bo jak to się mówi "urodziły się w niedzielę" i im się rodzić nawet nie chciało... ;-) ale ich wybór ;-)

kciuki!!

Gratuluję wczorajszych wizyt:-)
U nas wszystko w porządku, Jagoda ma około 2 kg więc szału nie ma, jak to powiedział lekarz, jest szansa że dobije d 3 do porodu
Położenie główkowe, ale cały czas się kręci, ilość wód w porządku, łożysko takie jak trzeba. Wyniki dobre, teraz nic nie zlecił.
Wymazu na paciorkowiec nie będziemy robić bo przy pierwszej ciąży był pozytywny i powiedział, że zalecenia są takie że jak przy pierwszym porodzie był antybiotyk to teraz też ma być... skoro tak twierdzi to widocznie tak ma być. W karcie wpisał po prostu dodatni.

Kolejna wizyta 20.12, potem 05.01, możecie wpisać na listę. I uwaga- mam wstępny termin cc- 16.01.2015:-)
A, i jeszcze jedno- przytyłam tylko 1 kg w miesiąc, w więc mam teraz na +9 kg, czyli na wadze 68 kg.

Zniknął mi suwaczek...

reklama
Suseł, gratki. a to ciekawe z tym paciorkowcem, hmmm... no mi lekarz też powiedział, że skoro był (ale to chodziło tym razem o gronkowca), to trzeba i tak założyć, że jestem nosicielem. więc może mi też wymazu robić nie będą?! hmmmm...

Do góry