reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

McPearl, wczoraj mi położna powiedziała, zeby nie zwracać uwagi cały czas na ktg, bo tetno moze sie wahać. A jak było to chwilowe, to nie ma powodu do niepokoju.
Mordeńka śliczna :-))) trzymamy kciuki za 04.01 :)

reklama
jeżyk, powiedziała, że nie ma sensu już się zobaczyć w gabinecie ale jakby nic się wcześniej nie działo to tego 4 chciałaby sprawdzić co i jak się dzieje. Cesarka nie, chyba że coś tam się będzie działo. Nie wiem czy się młoda pępowiną nie owinęła. W domu czasami też mi tak dziwacznie w brzuchu skakała.

I ja po wizycie. 12 lub 13.01 bede cieta. Chyba ze mlody bedzie sie mniej ruszal to wczesniej. Dzis wsio OK. Przeplywy i puls idealne. Mlody liliput 2600kg:) Ma niby dobic do 2900 jak moja cora miala. Szyjka zamknieta.

Mcpearl nie martw sie. Skoro lekarz nie przejąl sie to moze tak zdarzyc sie. Bedzie dobrze! Pare dni...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry