• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

reklama
Ja k szalec to na calego:wściekła/y:Koszule jedna mam z racji tego ze niedawno rodzilam ale fakt moj poprzedni fotelik juz sie nadaje i bede musiala zrobic zakup, ale zaczekam na zwrot ze skarbowki niech zyje zwrot podatku za dzieci:wściekła/y:Za dwojke troche sie nazbiera starczy na wozek i fotelik a i koszula jeszcze jedna sie przyda:tak:;-)A tak to jeszcze nic dla malenstwa nie kupilam bo po pierwsze z kasa krucha a po drugie mam mase rzeczy po synku:baffled:

ja też muszę zacząć zakupy jak tylko lepiej się poczuję, zwłaszcza że pewnie ostatni trymestr będę musiała przeleżeć plackiem

W tamtej ciąży nic praktycznie nie miałam kupione do porodu, efekt był taki, że mi dziewczyny na porodówce pampersy pożyczały :zawstydzona/y: tym razem postaram się być bardziej zorganizowana :-) . jakieś pół roku temu wywiozłam ubranka w rozmiarze newborn na podkarpacie coby mi się tutaj nie walały (mamusia była przeszczęśliwa, że z jej mieszkania przechowalnię robię :rofl2:).
Też już mam ciągoty zakupowe.. jakoś tak przyjemnie mi się robi jak widzę te wszystkie maleńkie ubranka :tak:...

Ja już też mam dość sporo ciuszków dla dzidzi ,oczywiście wszystkie kupuję beżowe,białe lub żółte ,bo nie wiem co noszę.Jeszcze dostałam część rzeczy od przyjaciółki,więć mam zapełnione jakieś 3 szuflady w komodzie i 1 z akcesoriami typu butelki,frida itp.Oczywiście wszystko w róznych rozmiarach:tak:

Ja już też mam dość sporo ciuszków dla dzidzi ,oczywiście wszystkie kupuję beżowe,białe lub żółte ,bo nie wiem co noszę.Jeszcze dostałam część rzeczy od przyjaciółki,więć mam zapełnione jakieś 3 szuflady w komodzie i 1 z akcesoriami typu butelki,frida itp.Oczywiście wszystko w róznych rozmiarach:tak:
jejku ja jak narazie nie mam jeszcze nic i jak widzę jak wy piszecie że już tyle macie to chyba zacznę się już powoli rozglądać po sklepach:)

Ja i tak zawsze wszystko kupowalam na 62cm bo te na 56 to naprawde sa na 5minut, a w tych na 62 do przynajmniej 3msc pochodzi:happy:

Ja kupuję wcześniej bo w zasadzie mieszkam na wielkim "zadupiu" ,a na razie mam służbowy samochód.Jak pójdę na zwolnienie to pewnie będę musiała go oddać a na swój muszę poczekać do wakacjii ,bo w międzyczasie komunia mnie czeka i remont łazienki i 2 pokoi ,więc już jak dla mnie troszkę za późno na kupno ciuszków (nie chcę z wielkim brzuchem biegać po sklepach).Potem kwiecień i początek maja to będę w zasadzie pochłonięta komunią syna ,w międzyczasie remont i jakoś teraz póki jest w miarę spokojnie zabrałam się za kupno akcesoriów.
Ufff ,ale się rozpisałam

No wiedzisz kazde dziecie inne, u mnie zawsze rozmiar 62 sie sprawdzal.
Ale ja ciaze kazda przenosilam i dzieci okolo 3600 i 56-57dlugie. Teraz tez sie szybkiego ROzwiaznia nie spodziewam:baffled:
Ale ubranek narazie nie kupuje czekam na polowkowe i wtedy moze bede wiedziala jaki kierunek zakupow obrac niebieskie czy rozowe. Jak rozowe to bojcie sie sklepy:wściekła/y: oszaleje

reklama
Mój mały urodził się długi bo 58 cm i nawet ze szpitala jak go zabierałam to 56 ni jak nie pasowały ,dlatego teraz mam może ze 2 pajace na 56 .Najwyżej będzie chodził/a w zadużych albo dokupię.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry