Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Koszule jedna mam z racji tego ze niedawno rodzilam ale fakt moj poprzedni fotelik juz sie nadaje i bede musiala zrobic zakup, ale zaczekam na zwrot ze skarbowki niech zyje zwrot podatku za dzieci
Za dwojke troche sie nazbiera starczy na wozek i fotelik a i koszula jeszcze jedna sie przyda
;-)A tak to jeszcze nic dla malenstwa nie kupilam bo po pierwsze z kasa krucha a po drugie mam mase rzeczy po synku
tym razem postaram się być bardziej zorganizowana :-) . jakieś pół roku temu wywiozłam ubranka w rozmiarze newborn na podkarpacie coby mi się tutaj nie walały (mamusia była przeszczęśliwa, że z jej mieszkania przechowalnię robię
).
...
jejku ja jak narazie nie mam jeszcze nic i jak widzę jak wy piszecie że już tyle macie to chyba zacznę się już powoli rozglądać po sklepachJa już też mam dość sporo ciuszków dla dzidzi ,oczywiście wszystkie kupuję beżowe,białe lub żółte ,bo nie wiem co noszę.Jeszcze dostałam część rzeczy od przyjaciółki,więć mam zapełnione jakieś 3 szuflady w komodzie i 1 z akcesoriami typu butelki,frida itp.Oczywiście wszystko w róznych rozmiarach![]()

oszaleje