a co o takim sądzicie? ktoś coś słyszał? Link do: CONECO PRIMAVERA WÓZEK głęboko-spacerowy 2w1 - 1016.260 zł - Junior - wózki dziecięce - Junior - wózki dziecięce
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
myślę żę mogę ci polecić wózek anex sport. Taki właśnie używamy z naszym maleństwem. Świetnie się sprawuje i na asfalcie i na drodze żwirowej. Ma świetny nowoczesny wygląd, prosty a zarazem elegancki. Ja swój model 3w1 kupiłam za około 2200zł. W zestawie miałam też parasolkę i parę innych gadżetówDziewczyny jaki wózek polecacie najlepiej 3w1 w rozsądnej cenie...nie za parę tys
Jak gondola ładna to spacerówka mi się nie podoba a bym chciała coś od początku do końca.![]()
angelika myślę że nie tylko wizualnie!!! Ja mam wózek anex w kolorze szaro różowym rzeczywiście jest cudny. Ale jak mała wygodnie w nim śpi, uwielbia jeździć na spacery. Wózek ma bawełnianą wyściółkę i regulowany zagłówek w gondoli.ja mam anex sport w wersji 3 w 1 , strzał w dziesiątke , solidnie wykonane wózki, z dobrych materiałów, bądzmy szczerze to widaćwizualnie prezentuje się świetnie
![]()