reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózek?????????

welonka12

maj 02 :)) wrzesień 08
Miasto
Trzcianka
Cześć dziewczyny jaki kupujecie wózek la swojej pociechy ???a może juz macie ??? Bo ja mam pare dni jeszcze do porodu o ile mały zdecyduje się wyjść:-D bo pewno po terminie będzie ,ale do końca nie wiem jaki wózek wybrać podoba mi sie pare typów ale jestem skołowana a wy jakie macie pomysły na wózeczki??????????:-)
moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg

reklama
Dziś właśnie byłam się rozglądać z mężem i jestem zdecydowana na taki w którym jest spacerówka, głęboki, nosidełko, podręczna torba i chyba tyle o ile dokładnie spamiętałam, a cena tez nie była straszna bo około 600zł. Wydaje się porządny:-D

No ten jest super :-) poszukaj sobie na Allegro ale gdzieś w twojej okolicy, w razie czego można go będzie odebrać osobiście no i przy okazji obejrzeć czy rzeczywiście ci się podoba itd.
A przede wszystkim moża kupić nowy wózek za grosze ;-)

No właśnie i tutaj jest problem niema w mojej okolicy :no: .Te wózki ma tylko ten producent i on jest aż z CZęstochowy niemam chyba wyjścia i zamówie go ale za pobraniem bo bardzo mi się podoba .TYLKO NIE WIEM jaki kolor :szok: wybrać spodziewam się synka :-D i nie osiągneliśmy konsensusu z mężem co do koloru :-D...Tak to jest hihihi

Mi się bardzo dodoba ten pistacjowy i grafitowy ;-) ale to już według gustu ;-) A naprawdę nie masz co żałować, bo wózek jest boski :-)

Ostatnia edycja:
Wózeczek super:-) i cena też względna wózki takiego typy są naprawdę drogie ja bym kupiła tylko pewnie też bym miała problem z kolorem wydaje mi się że najlepiej prezentuje się czerwony chociaż całe życie po prostu nie znosiłam tego koloru mama zawsze mnie w niego ubierała ha ha ale chyba własnie na czerwień bym sie zdecydowała ewentualnie pistacja.Pozdrawiam:-)

reklama
no dokładnie moja mama też mnie ubierała na czerwono hihi:-) Mojemu Mężowi podoba się niebieski w niedziele będe zamawiać mam jeszcze pare dni do myślenia ...W poniedziałek ide już do szpitala wiec w niedziele zamawiam.:-D Pozdrawiam

Do góry