Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czoperka chyba wersja bugaboo cameleon 1 ma koła pompowane, a nie piankowe, wiec musiałabyś kupić straszy model albo spr czy można koła poprzekładać
Wiem, że bez problemu te małe przednie, można wymienić na duże terenowe, ale nie wiem czy są piankowe czy pompowane.
A jak można wiedzieć to czemu chcesz wymienić z piankowych na pompowane ?
Moje drogie Panie nam udalo sie zakupic Wozek w weekend aktualnie w uk sa Duze promocje na dzieciece rzeczy kupilismy juz limuzyne dla naszego babelka
Wybralismy kolor ktory bedzie pasowal dla dziewczynki I dla chlopaka w razie czegos tylko doda sie dodatki w kolorze rozowym badz niebieskim
Oto on:
Mamuśka, a zdarzało Ci się jeździć po nierównych nawierzchniach, drodze szutrowej itp? Moje doświadczenie w wózkach jest zerowe, a z tymi pompowanymi kołami to na podstawie jednej opinii, więc może to nie prawda
A czy któraś z Was użytkowała lub słyszała o takich wózkach jak Graco Evo lub BabyActive Elipso?