Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
czoperka ja znalazlam na olx ale szukalam duzo czasu bo tak jak mowisz same w brazach bezach i szarosciach a ja koniecznie chcialam ten model jakies wesole kolory i do 500 zl bo uzywany mamy i dokladnie 4 stowki placilismy wiec wymagania byly hehe
hehe to mam szczescie ja jak zobaczylam to cudo na zdjeciu odrazu bez wahania dzwonilam do pani z ogloszenia, chcialam cos takiego innego i w rozsadnej cenie a wiekszosc kolorow tam to czarne brazy, rozowe i blekity a ja nie wiem jeszcze kto dokladnie u mnie w srodku jest wiec szukalam takich bardziej uniwersalnych no i znalazlam, zycze tobie powodzenia napewno tez cos wypatrzysz
KasiaJ82 nie wiem czy pytanie jeszcze aktualne ale widzialam britax affinity we wroclawiu. Gondola wcale nie jest nisko. jest lekki i sklada sie idealnie i do bardzo malych rozmiarow. Jestem na niego zdecydowana tylko czekam jeszcze jakis czad coby za wcześnie nie kupowac.
Sklep we Wro nazywa sie MegaUrwis i maja chyba hako jedyni ten wozek na allegro. Zreszta duzy wybór mieli...
mamaania dziekuje, odpoczatku wiedzialam jaki chce model a ze fundusze mamy z narzeczonym nie duze szukalismy tylko uzywanych w jak najlepszym stanie i w dobrej cenie rozgladanie sie zajelo 3 miesiace ale w tym zakochalam sie jak tylko go zobaczylam, zreszta wszystkim sie raczej podoba bo taka nie spotykana kolorystyka
nom ja juz mam doswiadczenie z jedo, siostra miala ta firme jak kupila wozek dla corki, mam do niego poprostu zaufanie a i kolorki mozna ladne wypatrzec