Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

bo moja Daria nadal buja sie w tym co od urodzenia, w tym leżącym... To co można już kupic ten większy?? Ona waży juz ok 10kg więc wagowo pewnie tak, tylko zastanawiam sie czy ten w którym jezdzi nie jest czasem wygodniejszy dla niej??? jak to jest???

prawde mówiąc nie wiem co miał na mysli... no i wlasnie to siedzisko..tez na to zwracam uwage bo juz teraz ten wózek ktory mam hauk jeep ma mniejsze siedzisko niz ten ktory miałam czyli baby design atlantic, no ale tamten byl na duzych pompowanych kołach a te wózki są ogólnie duze. jak kupilam hauka to juz zauwazyłam roznice w wielkosci siedziska a jak bylam kiedys w sklepie to bylam w szoku bo wiekszosc wozków spacerowych ma jeszcze mniejsze te siedzonka niz wten moj wózek i powiem wam ze to jest masakra!!!!!!!!!!!! ja nie wiem jak dziecku ma sie tam wygodnie siedziec...ja czasem sie wkurzam jak mam zapiac pawła w pasy bo to zapiecie do szelek ktore jest miedzy nogami on ma pod tyłkiem i w zasadzie na tym siedzi...wiec jak miałabym to zrobic????? kupilam zwykłę szelki i jezdzi w szelkach tych wlasnie do zapinanaia w wozki a pozniej one mają tez tą smyczke jak dziecko zaczyna chodzic./

. To kurde wozek taki na chwilke na posadzenie dziecka a nie na jakies dluzsze jazdy. 

KUrde juz mam metlik, kusi mnie spacerowka w nowym roku ale w sumie moja jest uper tylko ciezko ja mojego woza wsadzic. I juz calkiem zglupialam