reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki

Aurelia gdybys mogla to wklej tego linka, bo ja niemam okreslonego typu niestety zbytnio i jak mi sie jakis spodoba to ma zaraz mnostwo wad

reklama
Ja mam taki sam wózek jak ten na zdjątku tylko firmy Baby design. zapłaciłam za Niego 899 zł i powiem że ma swoje plusy, dobrze się prowadzi jeżeli chodzi o te sprężynki super się sprawdzają. Gondola jest w miarę duża, napewno większa niż w egzemplarzach Xlandera. Spacerówka też jest wygodna, tylko stwierdzam że sam wózek jest duży.Załuje że nie ma tylko możliwości wpięcia nosidełka :zawstydzona/y: jest jeszcze jedna wada: rączka nie jest przekładana,aha i model nazywa się Atlantic,ogólnie polecam:tak:

Ufff... na szczęście mam wózki po Julku. Z obu bylismy/jesteśmy zadowoleni. Muszę tylko mojego pierworodnego przestawić na chodzenie, żeby zechciał swoją karocę odstąpić.
U nas była najpierw Inglesina Magnum, a teraz lekki Maclaren xlr.

Mnie tez sie to nie podoba jak wozek typu Gracco przedwstwaiony przez Anulaa.Tzn sama spacerowka jest super ja mam teraz taka podobna i taka tacka z przodu jest bardzo fajna rzecza mozna tam przymocowac zabawki na przyssawkach czy w czasie spaceru klasc tam jakies paluszki czy inne przekaski i picie.Ale w wersji wkladania jednego do drugiego np fotelika do spacerowki to wyglada to nie efektywnie......Albo jedna funkcja albo druga.

Ogolnie trzeba brac pod uwage to ze na zime przejdziemy z glebokich na specerowke.Musi ona byc wygodna w prowadzenie przede wszystkim po sniegu,miala ochraniacze na nozki zeby bylo cieplo zima.Folie ochronna.Pakowny kosz na zakupy i nie tylko! No i jak dla mnie to takie tacki dla dziecka jak i dla rodzica sa tez przydatna sprawa.

Iwonka ja myślę że tej funkcji z fotelikiem pewnie żadko będę używać natomiast w wersji z gondolką wygląda on bosko jak dla mnie oczywiście, może nie tyle z gondolka co z tym wkładem dla noworodków, i jest skrętny i lekki, maluch jest zakryty, a na zimę od biedy wyjmę Deltima ale już nie mogę na niego patrzeć razem z kluska pcham prawie 30 kilo :wściekła/y:;-) i jak sobie mysle że do windy będzie musiała wejść Oliwcia ten wózek i ja z duzymi cycami i brzuszkiem po porodzie to mnie ciarki przechodzą :no: Mamy małą windę niestety, wiesz my pod samym niebem na 11 pięterku mieszkamy :-):-)

te mniejsze kółka nie sprawiają problemów bo jest możliwość ich zablokowania, i prowadzi się bardzo dobrze;-)

Tolka wiesz co to i tak w miare ta cena tego wozka jak na taki.Tak mi sie przynajmniej wydaje:eek: a co do tanszych wozkow jak patrze na te wielkie za 500 lub 600zl to moze w sklepie jakos wygladaja ale jak patrze na ulicy to wydaja mi sie straszne :happy:

reklama
Do góry