Kangurka jane super, ale ta cena. Chicco też niczego sobie, poza wagą- dla mnie to rzadna zmiana.
Co do solara- prowadziłam go lewą ręką (jestem praworęczna). Ani razu nei oderwał mi się od ziemi, kółka jechały tam gdzie je nakierowałam. W tej mojej pomyłce grapi takie manewry skutkowały odrywaniem się kół, kręceniem się w kółko i nie jechaniem do przodu bo czasami potrafią się nie kręcić
.
Nie było nic słychać, a grapi na takiej powierzchni strasznie się tłucze.
No widzisz, a na zdjęciach ten Grapi całkiem apetyczny...
Super że jest ktos kto testuje i moze porównać. Dzieki Keyko!!
Wygląda więc na to że ten Solar jest wart uwagi.
Ja bym jeszcze chciała przetestowac ten Chicco S3 i Graco Trekko. Tylko ja nie mam jak się wybrac po sklepach zeby to zrobic :-(
Jeszcze jakbym znała jeden sklep do którego moge jechac i tam wszystkie "pomacac" to ok. Ale nie znam...
Może któraś z Was będzie wkrótce w sklepie miała mozliwosc obejrzec i przetestowac tak jak Keyko :-) powyższe modele...??
chciałabym zobaczyć / pojeździć tym slalom pro jane , bo wierzyć mi się nie chce , ze waży tylko 8 kg.
O graco mosaic słyszałam kiepskie opinie jeśli chodzi o amortyzacje.
Przyjrzałam sie Mosaicowi i moze to byc prawda to co słyszałaś. Skreślam z listy w takim razie.
A Slalom juz mi sie snił tej nocy. Cholibka, ze on taki drogi... Gdybym nie zamierzała (nie musiała) kupowac teraz szafy dla Nikolki to bym jej taki fundnęła. Ale szafa być MUSI, wiec i wózek musi byc tańszy. Zwłaszcza że musiałabym sprzedać najpierw obecny, zeby kupic inny.
Ja posiadam wózeczek Jane, z tym że nie Slaloma ale Nomada. Miałam cały zestaw razem z gondolą i nosidełkiem, świetnie sie sprawdził. Teraz jeździmy w spacerówce i jest super, leciutka zwinna i wygodna dla dla dziecka bo ma duże siedzenie. Jestem bardzo zadowolona. To najlepszy zakup jaki zrobiłam. Gdybym miala jeszcze raz kupowac wózek, kupilabym taki sam!
Dzięki za opinię. Nomad tez nie wygląda źle.
Ale powiedzcie mi dlaczego taka różnica w cenie tego samego modelu??
Jane Nomad NOWY!!!! GWARANCJA !!!!!!!! OKAZJA! (540185669) - Aukcje internetowe Allegro 899zł
WÓZEK SPACEROWY JANE NOMAD 2008 KOL H-61 NOIR (539656790) - Aukcje internetowe Allegro 1499zł!!
Już mi się dwoi w oczach i nie kapuje skąd ta różnica
Kangurka hmmm ciezki wybor,ja ogolnie nie jestem za 3 kolowcami,a tylko w ostatnim linku podana jest szerokosc siedziska. 30cm,jak dla mnie za malo jak na wozek spacerowy czesto uzywany,szczegolnie w chlodniejsze dni.Powinno byc minimum 35cm.
Wiesz, zupełnie na to nie patrzyłam wczeąniej. Tak sobie teraz zmierzyłam naszą spacerówkę i ma szer 30cm i wys 40cm. Obydwa parametry dosyc słabe, choć narazie wystarczają.
Ale to cenna uwaga Iwonko, bo dziecko rośnie...