Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
odradzam kupno wózków firmy wychamet! wciąż coś nawala! za pierwszym razem połamał się stelarz! dostaliśmy inny wózek! w drugim wciąż coś odpada! dziś oddaliśmy wózek do reklamacji po raz trzeci! obluzowały się jakieś śruby i odleciało koło!
my z mezem juz w 5 miesiacu ciazy zdecydowalismy sie na ten wozeczek....i juz nie zmienimy zdania...nie wiem czy widzialas go na zywca czy w necie ale ja naprawde go poelcam....jest super...a jak bedzie sie sprawowal to czas pokaze.....znam pare osob ktore maja taki wozek i mowia ze nie wybraliby innego...
pozdrawiam
Ania
Mazurek kiedyś pisała do was zapytanie na temat wózka MUTSY a dokładniej chodzi mi o MUTSY URBAN RIDER. Czy któraś z was ma taki wózek i jak on się sprawdza proszę o pilną odpowiedź.
Witam.
Mam pytanie do Pan-czy ktoras uzywa lub uzywala wózek ANMAR CROSS?? Mam mozliwosc takowy kupic po atrakcyjnej cenie,ale nie wiem czy to dobry wózek.
Widzialam juz go i wlasciwie mi sie podoba. Mam pytanko-czy miesci sie on do bagaznika samochodu??
Witam.
Mam pytanie do Pan-czy ktoras uzywa lub uzywala wózek ANMAR CROSS?? Mam mozliwosc takowy kupic po atrakcyjnej cenie,ale nie wiem czy to dobry wózek.
Widzialam juz go i wlasciwie mi sie podoba. Mam pytanko-czy miesci sie on do bagaznika samochodu??
witam
Mu kupiliśmy ten wózek. Dla mnie jest super, polecam go każdemu. Dobrze się prowadzi, jest bardzo zwrotny, możliwość przyczepienia fotelika jet dobrym rozwiązaniem. No ale trzeba miec do niego duży bagażnik. I waży 13 kg. Ja na szczecście mieszkam na parterze ;D
My jak na razie skłaniamy się ku opcji Deltim Voyager. Jest lżejszy niż Tako, a cenowo bardzo zbliżony. Czy któraś z was ma taki i mogłaby się podzielić opinią?
Witam bardzo serdecznie. Czy ktoś, kto już miał takie wózki może mi i mojej żonce podpowiedzieć czy one są wygodne w użyciu. No wiecie te skrętne koła, twardy czy miękki itd. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.