K@si@ Kortina od Marity różni sie ponoć tym, że nie ma regulowanego oparcia w godnolce. Tak przynajmniej wyczytałam na jakimś wątku na babyboom. Marita to po prostu bardziej wypasiona Kortina

Ja wczoraj widziałam na żywo Maritę. Nie testowałam jej, bo to chcę zrobić z mężem, ale przyjrzałam się. No więc robi imponujące wrażenie swoimi gabarytami

To chyba jeden z większych wózków. Jest wysoka (co mnie akurat pasi ze względu na moje 177 cm), ma wielgachne koła, bardzo szeroką i długa gondolę i przy niej wszystkie wózki Graco, Chicco itp wyglądają mizernie, jak wózki dla lalek

Aż dziw, że ona waży tylko 15 kg, skoro wózki mniejsze od niej potrafią ważyć 21 kg. W sklepie był jeszcze Deltim Fokus, ale faktycznie na żywo mi się już nie podoba. Nie było w sklepie Jędrocha i Implastu. Teraz pozostaje mi tylko zabrać męża na oglądanie wózków.
Aaaa, ta Marita była w sklepie w cenie promocyjnej 924 zł, a wersja z fotelikiem za 1099 zł. To taniej nawet niż na allegro. Niestety, zostało tylko kilka wózków w mniej ciekawych kolorach. A sprzedawczyni nie potrafiła powiedzieć kiedy będą wózki bez promocji, ale za to w pełnym wyborze tapicerki.