aga_q
TRZYNASTEGO :)
słoiczek dwa dni może być otwarty
Mamjakty - słoiczek może być przechowywany w lodówce 48 godin - czyli możesz go podać na trzy razy ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
słoiczek dwa dni może być otwarty

aga_q - na hippie było tylko napisane żeby następnego dnia zużyć resztę - ale skoro na innych jest napisane dokładniej to na przyszłość będę się tymi 48 h sugerować![]()

no i tymi łapkami tak wywija że zanim ta łyżeczka powędruje w okolice ust to już niewiele na niej jedzonka zostaje

mój niby też średnio zgarnia ustami, ale dzioba szeroko otwiera.
całkiem fajnie je ;-)
pomijam takie drobne niedogodności jak:
- kichanie z pełną buzią;
- śpiewanie z pełną buzią;
- wkładanie palucha do buzi pełnej jedzenia;
- wkładanie nogi, za pomocą ręki, do buzi pełnej jedzenia;
- zdejmowanie rękami skarpet i pakowanie skarpet do buzi pełnej jedzenia;
- podstępne usiłowanie przejęcia łyżeczki.................

ta dopóki nie rozszerzaliśmy diety, myślałam:jakie piękne ubranka będzie miało Twoje Rodzeństwo po Tobie;-);-);-)Po wielu akcjach z odplamiaczem, nie wszystkie udało mi się doprowadzić do pionu, szczególnie te po marchwi

, tak to się zwykle budzi po 7 i o 7.30 dostaje mleko) 140 ml mleka (dodałam trochę budyniu)
, że mi dziwnie pije, bo niektóre styczniaki to już 190 ml i więcej ciągną, a mój tak od 2 m-ca pije po 140, no i co 3, 3 i pół godziny. niby przybiera dobrze, ale przez ostatni miesiąc tylko 400g:-(. Ja już nie wiem, Natasia mi piła większe porcje, bo dziś sprawdzałam (mam zapiski z całego roku)i rzeczywiście była porcja 190ml mleka, którą wsunęła.