elbra polecam odkładac słoiczki ja wszystkie odkładałam i zbierałam przez 2 miesiące i terz odrazu mam poporcjowane i tylko wrzucam do zamrażarki
pozniej 20min przed obiadem wyciągam wrzucam słoik do ciepłej wody i pozniej przelewam do miseczki ,mikrovela na 60s i gotowe
ja tez dorianowi duzo daje ale wole zeby odbiady jadł swoje,po co mam go faszerować solą,bo ja kocham słone potrawy.
pozniej 20min przed obiadem wyciągam wrzucam słoik do ciepłej wody i pozniej przelewam do miseczki ,mikrovela na 60s i gotowe
ja tez dorianowi duzo daje ale wole zeby odbiady jadł swoje,po co mam go faszerować solą,bo ja kocham słone potrawy.
ja to w nocy dalej nie spie a w zasadzie spie mniej niz jak mala miala 4 czy 5 miesiecy!wtedy budzila sie tylko raz na jedzenie i w kime a teraz... :-( pobudka 5-6 razy , musze ja wtedy brac do siebie do lozka i cyc
pociagnie troszke i w kime...a za minute znowu i znowu...zasnie na godzinke i znowu...:-( staram sie ja odstawiac od cycka ale jest ciezko. W dzien juz nie karmie no chyba ze zalezy mi zeby szybciej zasnela- bo ona nie chce mi spac w dzien!staram sie ja na sile usypiac i czesto sie udaje bez cyca no ale niestety czasem nie mam wyjscia

no juz niby probowalam ale ona plakala jakby ja ze skory obdzierali, jak ja kladalam do lozeczka to ona myk na brzuch i siadala i sie rozgladala zeby sie pobawic wiec ja kladlam i ona znowu myk