Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wiecie co a ja dzis znow mialam kryzys ale na szczescie sie nie poddalam.Bozena pamietsz jak opowiadalas o Mufince? Do mnie dzis krzyczaly batony na stacji benzynowej.Wez mnie wez!we!zjedz!!! Alee wyszlam uf!Ale slina mi pociekla ze hej!
Gastone dobrze ze sie nie skusilas.
Mnie jakos nie ciagnie do slodkiego,zresztan ja nie przepadam za slodkim no poza ciaza wtedy moglam jesc tonami.
To tak na dziewczynke jadlam a urodzilam chlopczyka hehe.
Dzis rano sie wazylam a tak 4400g mnieji tak sie zastanawiam czy nie przedluzyc sobie Ifazy o tydzien?
Co o tym myslicie?
cytrusku mam to samoa rano byłam taka zadowolona z wyników:-(, teraz kazałam na siłę mojemu M żeby resztę ciasta wciągnął bo chyba bym się nie opanowała
no chwalić się babki co tam po tygodniu słychać
ja mogę się pochwalić tylko głupotą -wczoraj nagrzeszyłam, że hej
a jeszcze z rana taka byłam zadowolona z wyników, na drugiej fazie też waga leci w dół a jedzonko już całkiem smaczne jest
ale jak będę się tak wygłupiać co weekend to do urlopu niewiele spadnie
hej dziewczyny:-)
czy moglybyscie napisac co tak naprawde jecie na diecie SB, taki wasz jadlospis z podzialem na sniadanie, obiad i kolacje bo ten z tej ksiazki to taki skomplikowany jakis.....
A ja cos stoje ostatnio. Zeszlo mo moze ze 2-3 kg i stop. Tylko ze ja nie robie zadnej konkretnej dietki tylko tak sama staram sie ograniczac. Hm...tylko ze staram nie znaczy ze zawsze mi sie udaje a potem sie dziwie ze waga stop.....