reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy :)

witam dukanóweczki

marcysia- tak jak dziewczyny piszą, masz mnustwo opcji z mięsa:-)
tichonku- bardzo mocno dzięx za życzonka, swoja droga jak Cię tu zobaczyłam, tu mówie sobie - omam mam, czy ona juz rozpakowana,czy na dobry rozpęd zaczeła juz dukać z nami:-p;-):-DTylko sie nie dietkuj w ciąży, na to przyjdzie czas:tak::-)
pauletta- jak napisałam, tak odrazu zerkłam na linka , już wiem, ja mam inne mleko, are zaraz na zakupy z mężolem jade to kupie sobie to co polecacie.

ja mam sfizy na punkcie ryb [ odwrotnie do marcysi] moge je jesc kilogramami, mężol mowi ze przesadzam [ bosssze może ja juz smierdze rybami:szok::-D;-)]

kobity kilos w dół, dopiero jeden kilos :-(, ale jestem taka mięciutka że chyba jest wiecej, musze koniecznie kupić nową dobrą wage

miłego dzionka dukanoweczki -będę podczytywać:tak::tak::tak::tak::-)

reklama
mikimauro- to Tichonek rybek nie lubi, a ja jej pisalam, ze wiele jest roznych opcji mieska:-):-) Ja to rybki uwielbiam i niewiem jak bym bez nich na dietce wytrzymala;-)
lewcia-didi ostatnio na odpowiednim watku wklejala przepis na chlebek; ja tez go pieke i dziele na 10 kanapeczek(2 kanapeczki na dzien:tak:). Ja zazwyczaj na sniadanie wcinam kanapeczke z wedlina i serkiem wiejskim lub jajecznice na wedlince; omlet albo salatke z tunczyka i jajek :-) tutaj masz linka gdzie znajdziesz mnostwo przepisow na rozne fazy Forum diety dr Dukana • Strona główna zycze powodzenia:tak:

e.w.a jak masz w przepisie 4 łyżki znaczy że jest to porcja na dwa dni ;-) max na dzień można 3 łyżki zalecane raczej są 2 dziennie ;-)
Lewcia mi do tej pory czasami żarcie rośnie w ustach :baffled: ale początki były najgorsze dopóki kubki smakowe się nie przestawiły bo jednak jajówa usmażona na masełku a bez to kolosalna różnica :sorry2: z czasem co raz mniej będzie ci to żarcie rosło :tak::tak::tak:

Laski w Super Valu jest beef roast w half price 5 jurków z hakiem :-) właśnie jedna mi się marynuje i jutro pieczeń zrobię:tak: a drugą poprosiłam żeby mi zmielili a przed jeszcze ten tłuszczyk co i tak go prawie nie było mi odkroili :tak::-)

jaj jutro od nowa zaczynam diete...
dzis caly dzien dietowalam,ale wieczorem pozadnie zgrzeszylam@ mnie dopadla mi mam ochote na roznosci:baffled:

lewcia gratulacje spadku tego pierwszego kiloska.
ja dzis mam jeszcze warzyka, na dodatek M wyjechal i nie bedzie mial mnie kto kusic wiec moze ta waga poleci w koncu w dol, wezme sie tez za to picie wody- bo M zawsze mi podpija i trace rachube.

reklama
Do góry