reklama

Wracamy do formy

reklama
Od kilku dni zauważyłam, że włosy przestały wypadać jak szalone i chyba wróciło wszystko do normy, więc teraz trzeba zrobić wypad do fryzjera :)
A jak tam u Was włosowe problemy?

DZIULKA, mój M. lubi pulchniejsze babeczki, taki wałeczek też dla niego jest niczego sobie :)))))) Wiec teraz jak mi znowu spada waga, to marudzi, ze już nawet pupy nie mam... Z seksem to chyba poczeka aż mi brzuch ciażowy urośnie i przybiorę trochę, bo teraz to chyba aseksualna dla niego jestem :-P

Od kilku dni zauważyłam, że włosy przestały wypadać jak szalone i chyba wróciło wszystko do normy, więc teraz trzeba zrobić wypad do fryzjera :)
A jak tam u Was włosowe problemy?

Moje rosną jak szalone(mam na myśli moja wygoloną połowę- i w sumie jak nie ma tam 2 mm- max to nie widać, że cosik wygolne ehhh) i poki co tez juz spokój :) z wypadaniem

reklama
Dziulka, kochanego ciała nigdy nie za wiele. Nawet w Baroku utarło sie mówić o kobietach, że najlepsza taka, że łóżko pełne szczęścia i jeszcze po bokach zwisa :)))))))
Mi włosy tez przestały wypadać, zaraz przed tym jak zaszłam w ciążę. Teraz mam nadzieję, że znowu odrosną, ale czeka mnie znowu łysienie za niecały rok... Koło się zamknie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry