Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
mon_ka - dzieki za fajne cwiczonka, od jutra zaczynamy, Simonek pewnie tez bedzie mial frajde:-)
ewelincia co za serum z firmy Eveline uzywasz??
ewelincia co za serum z firmy Eveline uzywasz??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
:-)
a u mnie kurde bele juz było coraz piękniej i bęc w góre - durnym hormonom mówię stanowczo NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! więcej żadnych zastrzyków, przy codziennych ćwiczeniach powinno się chudnąć a nie tyć do jasej ch...ery:-( :sick: 

Caly czas sobie powtarzam ze musze sie za siebie wziasc i nic 

Moniqa gratuluje tak szybkich rezultatów
:-) Ja tam wole na wage nie stawac bo aż się boje
Tak się zastanawiam, po co ja cwicze jak mój mąż non stop kupuje mi jakieś pyszne słodkości, którym nie modę się oprzec
A jeszcze lepiej, że waszym szkrabkom też się podoba!!!!!!!!!!!!!!!!:-) :-) :-) :-) ;-) ;-) ;-)

nie żeba bardziej schudnąć (osiągnełam etap,kiedy mój mąż zaczą na mnie krzyczeć,że jestem zbyt chuda
)ale pewnie dla Oli będzie to fajna zabawa

Jak wiecie byłam na wczasach no i była tam siłownia w cenie ;-) ćwiczyłam bardzo dzielnie codziennie do tego basen i sauna no i poza poprawą kondycji i nabraniu troszke siły do noszenia mojego kochanego klocuszka, udało mi się zrzucic w 2 tygodnie ok 5 kg 
Baaardzo mi się taki efekt spodobał
i teraz od razu po powrocie do Warszawy zapisałam się na ćwiczenia dwa razy w tygodniu - dokładnie na pilates. Zaczynam od czerwca! Mam nadzieję że uda mi sie regularnie chodzić na ćwiczenia i że będą efekty! :-)
juz chyba taka obwisla zostane ;-)