reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
mamusia.....no jesztem w szoku. Ja to chyba za rok takiego brzucha nie będę miała. Możesz napisać dokładnie jaki krem stosujesz na cellulit i gdzie kupujesz? Może wstaw też zdjęcie, łatwiej będzie znaleźć na polce wśród setek kremow na sklepowej półce.
EDIT...już doczytałam nazwę, pojdę do Rossmana. Może będzie.
EDIT...już doczytałam nazwę, pojdę do Rossmana. Może będzie.
Ostatnia edycja:
andariel
mama super dwójki :]
mamusia - nienawidzę Cię

a na serio: rewelacja! możesz być z siebie dumna
ja na swój trochę jednak narzekam, bo za dużo skóry zostało takiej luźnej... musiałabym chodzić na wciągniętym by to ukryć skutecznie; może się za te brzuszki wezmę w końcu...ech... dałaś motywację do ćwiczeń wielu mamuśkom:-)

a na serio: rewelacja! możesz być z siebie dumna

ja na swój trochę jednak narzekam, bo za dużo skóry zostało takiej luźnej... musiałabym chodzić na wciągniętym by to ukryć skutecznie; może się za te brzuszki wezmę w końcu...ech... dałaś motywację do ćwiczeń wielu mamuśkom:-)
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Dubeltówka u mnie tak samo - waga sprzed ciąży wróciła chyba w ciągu 2 m-cy ale co z tego jak ten flak wisi... i te rozstępy do tego...
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
mamusia ja kilka dni temu kupiłam Prefecte tą samą co Ty, mówisz, że jest dobry bo na opakowaniu cuda naobiecywane, redukcja cellulitu do 84% w 6 tygodni;-)
Madzioolka żeby ten brzuch był jędrny i bez cellulitu to nawet rozstępy bym przeżyła i to że trochę odstaje, żeby tylko nie trząsł się jak galareta przy każdym kroku
Madzioolka żeby ten brzuch był jędrny i bez cellulitu to nawet rozstępy bym przeżyła i to że trochę odstaje, żeby tylko nie trząsł się jak galareta przy każdym kroku

traschka
Mama Marysi
mamusia !!!! ależ cudnie wyglądasz! no to u mnie depresja na całego po twoich zdjęciach. Ja robię co najmniej jedną serię dziennie po 100 brzuszków od ponad miesiąca i efektów nie ma. Flak skóry wisi jak wisiał. Aż z rozpaczy sprawdziłam ostatnio ceny liposukcji hehehe
Na szczęście drogie jak cholera!
))
u mnie magiczna granica przekroczona i jest już 69kg. Od porodu zeszło prawie 25kg ale jeszcze z 5 bym chciała.
u mnie magiczna granica przekroczona i jest już 69kg. Od porodu zeszło prawie 25kg ale jeszcze z 5 bym chciała.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Traschka....69 to tak jak u mnie :-). Tylko do pierwszego wpisu w karcie ciązy (62 kg) mam jeszcze 7kg na plusie!!!!!!!!!!! ale zasadniczo to ja zawsze ważyłam ok 59/60kg/ No ale chcialabym choć powrócić do tego 62.
Ty robisz 100 brzuszków dziennie? naprawdę? I nic nie zeszło z brzucha?
U mnie oponka okrągła i wszechobecny cellulit. Do tego wielka d....
Zabieram się ostro za robienie brzuszków.
Mamusia....dzięki za fotki, już kupilam kremy. Jeden taki sam (to serum) a jeden inny ale też z zieloną kawą. Powiedz jeszcze nam jak wyglądał Twój brzuch przed rozpoczęciem kuracji brzuszkowej i przed smarowaniem kremami???
Ty robisz 100 brzuszków dziennie? naprawdę? I nic nie zeszło z brzucha?
U mnie oponka okrągła i wszechobecny cellulit. Do tego wielka d....
Zabieram się ostro za robienie brzuszków.
Mamusia....dzięki za fotki, już kupilam kremy. Jeden taki sam (to serum) a jeden inny ale też z zieloną kawą. Powiedz jeszcze nam jak wyglądał Twój brzuch przed rozpoczęciem kuracji brzuszkowej i przed smarowaniem kremami???
reklama
traschka
Mama Marysi
Doris naprawdę robię 100 dziennie, czasem 200 bo robię w seriach po 100 i czasem się zmobilizuję żeby zrobić jeszcze raz. Brzuch wyżej jest dużo lepszy, widać że umięśniony ale na ten fałd skóry w ogóle to nie wpłynęło. Jak wisiał tak wisi. Cellulitu nawet nie dostrzegam bo przykrywają go wszechobecne rozstępy. Smaruję się 2x dziennie balsamem musteli i Pharmaceris. SKóra jest jędrniejsza i ładniejsza ale... wiadomo co. Brzuch jest obrzydliwy i zaczynam wątpić czy to się kiedyś zmieni. Ratują mnie jedynie wstrętne majciory obciskujące
Ja startowałam w ciąży z wyższą wagą, wstyd się przyznać ale strasznie się spasłam wcześniej
73 było więc jestem już 4 na minusie. Najlepiej się czułam tak jak na ślubie czyli ok 64kg. Ja ogólnie dużo ważę, jakaś taka ciężka jestem

Ja startowałam w ciąży z wyższą wagą, wstyd się przyznać ale strasznie się spasłam wcześniej
73 było więc jestem już 4 na minusie. Najlepiej się czułam tak jak na ślubie czyli ok 64kg. Ja ogólnie dużo ważę, jakaś taka ciężka jestem
Podziel się: