reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wracamy do wagi

reklama
mamusia.....no jesztem w szoku. Ja to chyba za rok takiego brzucha nie będę miała. Możesz napisać dokładnie jaki krem stosujesz na cellulit i gdzie kupujesz? Może wstaw też zdjęcie, łatwiej będzie znaleźć na polce wśród setek kremow na sklepowej półce.

EDIT...już doczytałam nazwę, pojdę do Rossmana. Może będzie.

Ostatnia edycja:
mamusia - nienawidzę Cię:-p:-D
a na serio: rewelacja! możesz być z siebie dumna:tak:

ja na swój trochę jednak narzekam, bo za dużo skóry zostało takiej luźnej... musiałabym chodzić na wciągniętym by to ukryć skutecznie; może się za te brzuszki wezmę w końcu...ech... dałaś motywację do ćwiczeń wielu mamuśkom:-)

dzięki dziewczyny :zawstydzona/y:;-)
Doris - specjalnie dla Ciebie foty kremów ;-) aha i są one po całkiem przyzwoitej cenie, kupiłam w rossmanie
SPA58177.jpgSPA58178.jpg

Dubeltówka u mnie tak samo - waga sprzed ciąży wróciła chyba w ciągu 2 m-cy ale co z tego jak ten flak wisi... i te rozstępy do tego...

mamusia ja kilka dni temu kupiłam Prefecte tą samą co Ty, mówisz, że jest dobry bo na opakowaniu cuda naobiecywane, redukcja cellulitu do 84% w 6 tygodni;-)
Madzioolka żeby ten brzuch był jędrny i bez cellulitu to nawet rozstępy bym przeżyła i to że trochę odstaje, żeby tylko nie trząsł się jak galareta przy każdym kroku:eek:

mamusia !!!! ależ cudnie wyglądasz! no to u mnie depresja na całego po twoich zdjęciach. Ja robię co najmniej jedną serię dziennie po 100 brzuszków od ponad miesiąca i efektów nie ma. Flak skóry wisi jak wisiał. Aż z rozpaczy sprawdziłam ostatnio ceny liposukcji hehehe:) Na szczęście drogie jak cholera!:)))

u mnie magiczna granica przekroczona i jest już 69kg. Od porodu zeszło prawie 25kg ale jeszcze z 5 bym chciała.

WOOOOOOOOOOOOW! masakra ja takiego przed ciążą nie miałam :-) teraz mam taką małą dętkę od rowera na przodzie, nie jest źle ale mogło być lepiej.
Mnie też zmobilizowałaś dzięki :-)

Traschka....69 to tak jak u mnie :-). Tylko do pierwszego wpisu w karcie ciązy (62 kg) mam jeszcze 7kg na plusie!!!!!!!!!!! ale zasadniczo to ja zawsze ważyłam ok 59/60kg/ No ale chcialabym choć powrócić do tego 62.
Ty robisz 100 brzuszków dziennie? naprawdę? I nic nie zeszło z brzucha?
U mnie oponka okrągła i wszechobecny cellulit. Do tego wielka d....
Zabieram się ostro za robienie brzuszków.

Mamusia
....dzięki za fotki, już kupilam kremy. Jeden taki sam (to serum) a jeden inny ale też z zieloną kawą. Powiedz jeszcze nam jak wyglądał Twój brzuch przed rozpoczęciem kuracji brzuszkowej i przed smarowaniem kremami???

reklama
Doris naprawdę robię 100 dziennie, czasem 200 bo robię w seriach po 100 i czasem się zmobilizuję żeby zrobić jeszcze raz. Brzuch wyżej jest dużo lepszy, widać że umięśniony ale na ten fałd skóry w ogóle to nie wpłynęło. Jak wisiał tak wisi. Cellulitu nawet nie dostrzegam bo przykrywają go wszechobecne rozstępy. Smaruję się 2x dziennie balsamem musteli i Pharmaceris. SKóra jest jędrniejsza i ładniejsza ale... wiadomo co. Brzuch jest obrzydliwy i zaczynam wątpić czy to się kiedyś zmieni. Ratują mnie jedynie wstrętne majciory obciskujące:-D
Ja startowałam w ciąży z wyższą wagą, wstyd się przyznać ale strasznie się spasłam wcześniej:zawstydzona/y: 73 było więc jestem już 4 na minusie. Najlepiej się czułam tak jak na ślubie czyli ok 64kg. Ja ogólnie dużo ważę, jakaś taka ciężka jestem:-D

Do góry