reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrzesień 2012 ;)

Ayni :) my bedziemy razem z Zosią oglądać baje :-p codziennie nie ogladam.. ale czasami... a shreka widzialam duzo razy ale w pewnych odstepach czasu wiec jeszcze da sie chyba przezyc :-p

Kochane Wesołych Świąt, pięknych brzuszków, tanich jajek, wesołych króliczków i świąt spędzonych w gronie najbliższych i przyjaciół ;**

reklama
Kochane!
Mam wrazenie, ze nie bylo mnie tu 100 lat! Kiepskawo sie czulam ostatnimi czasy, niskie cisnienei dawalo sie bardzo we znaki. Zaczelo juz byc lepiej a teraz od wczoraj boli mnie glowa i ledwo dycham, chyba sie w koncu skusze na paracetamol.
Nie mam szans nadrobic zaleglosci z okresu nieobecnosci, mam nadzieje, ze wszystko u wszystkich dobrze i II trymestr wam sluzy!
Ja mam za tydzien 16 kwietnia USG pierwsze od 6 tygodni. Nie moge sie doczekac, zeby zobaczyc jak sobie "Ktos" urosl. Brzuszek juz wyskoczyl - postaram sie wstawic zdjecie na odpowiednim watku jak tylko sie doprowadze do porzadku.
Zanim bede zyczyc wesolych swiat chcialam spytac czy korzystacie z jakis list wyprawkowych? Ja mam okazje teraz z Polski duzo zamowic, bo m bedzie sie samochodem wybiral i moglby przywiezc gadzety ale nie wiem ile czego... Pamietam, ze gdzies na forum cos kiedys znalazlama ale juz nie wiem czy na tym watku czy na innym i przyznam sie bez bicia, ze nie mam sily szukac.

a teraz zycze wam kochane ciezarowki spokojnych, wesolych Świąt spedzonych w swobodnej, rodzinnej atmosferze, jak najlepszej pogody i wysmienitego samopoczucia!!!

witam sie

jejku nie mam dzisiaj chwili dla siebie... cos źle sie czuje w klatce boli, ale daje rade
biggrin.gif
babka się piecze, salatki porobione, wszystko na święta gotowe:) M poszedł do kościoła z mlodym poświęcić jajka jak to mówi te w koszyczku i te inne
laugh.gif

a zaraz mykam farbować włoski, coby nie straszyć ludzi w święta:D

dziekuje Wam wszystkim za życzonka :) odezwe się dopiero w poniedzialek wieczorem bo jestem na wyjeździe :)

rownież życzę Wam zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych:)

„Jak ktoś jajko z miłości dzieli, tak jak trzeba,
Tego nawet jajko prowadzi do nieba”
Ks. Jan Twardowski

Niech nadchodzące Święta Wielkanocne
wypełnią się rodzinnym ciepłem,
wiosennym optymizmem i prawdziwą radością,
a we Wszystkich sercach zagości
wiara, miłość i pokój.

Wesołych Świąt oraz wszystkiego co najlepsze...

ale sie przed chwila urzadzilam za to nie moglam znalezc kluczy i musialam wyjsc z domu ze Swieconka przez balkon zostawiajac go otwartym po czym okazlo sie ze klucze byly w torebce tylko w innej przegrodce a drzwi wejsciowe byly odkluczone
rofl.gif

Marta ja tak miałam podobnie i wyszło mi skaczące ciśnienie. Dużo odpoczynku, wizyta u okulisty i niestety na stałe tablety
I nie można robić gwałtownych ruchów

Pajkaa łech z kwaskiem cytrynowym, mam nadzieję, że tego nie wypiłaś. Ja zaś ostatnio mam luki w pamięci idę do pokoju i zapominam po co :))))))))))))

Ansure życzę szczęśliwej podróży. A co do wagi to Ty się nie przejmuj - potem zrzucisz :)
Ja przytyłam 3 kg, ale się nie przejmuje, potem musimy być na takich obrotach że zaraz znikną nadmiary

Martusia apteki to zdzierstwo. W jednej kupiłam leki za 100, a po miesiącu poszłam po to samo do innej i 60 :/

Mantezowa co do postu to podchodzę do tego tak, że jesteśmy w ciąży i jak nędziemy się głodować to będzie problem. Ja odmawiam sobie tylko mięska w piątki.

Gorgusia straszny sen, myśl pozytywnie słońce

Menu już świąteczne pisałam, będzie długie, bo rodzinka się zjeżdża :D

„Jak ktoś jajko z miłości dzieli, tak jak trzeba,
Tego nawet jajko prowadzi do nieba”
Ks. Jan Twardowski

Wesołych Świąt :D

reklama
Do góry