reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Dziś 36 dc ale miałam późną owulację (w 19dc) więc dziś 17 dpo.
U Ciebie to chyba troszkę inaczej się liczy bo miałaś ivf.

no tak to u ciebie wychodzi później. Ja miałam transfer 5 dniowego zarodka w 19dc . Znam dokładną datę poczęcia ale nie zagnieżdżenia dlatego i tak liczę termin od ostatniej miesiączki,a że zawsze miałam regularne to nie trudno :-)

elleni i przewagę masz taką, że Tobie zarodek wprowadzono do macicy a mój musiał jeszcze powędrować jajowodem kilka dni ;-)
Podobno są specjalne kalkulatory do obliczania wieku ciąży po ivf ...

Ile miałaś podanych zarodków ?

Dopiero weszłam do domku:D

Rita piękna beta!!!!!!! Gratulacje!!!:-*

No w końcu chwilka, Nadusia śpi, m zaraz wróci z pracy i zabiorę go do 2 pokoju:D bo oczywiście nasze łoże oblega dziecko:D
Normalnie dziewczyny ja to jakaś dziwna jestem, jakiś czas nie miałam wg ochoty na seks a od niedzieli mogła bym non stop...;/ masakra... mąż będzie miał mnie dosyć:D

Dziś ubrałam mojemu dziecku drugi płaszczyk do przedszkola, na zmianę bo jeden był w praniu i na złość ten ciemniejszy:D
dostała od mojego brata na mikołaja taki piękny różowy z kożuszkiem, i taki był piękny...
wyszliśmy na spacer z dziećmi z przedszkola bo piękna pogoda... i upieprzyła go całego.. zaraz muszę pranie pościć;p

Ostatnia edycja:
Po ja robiłam pranie bo a a tej euforii zapomniałam o obowiązkach domowych:) ale pranie mąż mi przyniósł bo trochę się boję sama nosić..wolę traktować się jak jajko niż później płakać...

MnieMe, jak tam po wizycie? Czekamy na relacje. :-)
Ja umówiłąm się dziś na piątek, ale teraz troche żałuję bo mało co pewnie będzie widać. A najbardziej marze o tym, żeby zobaczyć bijące serduszko. No ale nic. Zkontroluję przynajmniej czy wszystko jest ok.

reklama
Dziewczyny pod koniec 7TC może już byc serduszko widoczne :) Mnie mówili aby zgłosic sie na USG miedzy 6-8TC ale ja poczekam już do 8TC wole już widzieć wieksza fasolke :)
Właśnie wyszukuje jakiegoś rozsadnego lekarza w okolicy. Dwie ciąze prowadził mi gin do którego raczej tym razem nie mam szans dotrzeć, ech :/ Przyjmuje tylko raz w tyogodniu a mnie to nie pasuje :confused2:

Do góry