N
nexiss
Gość
Koko cieszę się również, że Wam się wyjazd udał.
Domek sprzątnięty, obiadu dziś nie mam, M się u rodziców naje, mnie się nie chce gotować. Może coś na wieczór zrobię.
Już jeden film obejrzany teraz włączam drugi.
Macie może do polecenia jakieś ciekawe filmy, obojętnie jaka tematyka, oprócz horrorów (kiedyś je uwielbiałam ale ostatnio - w ciąży - jak jeden obejrzałam to miałam w nocy koszmary także sobie pauzuje narazie)
Domek sprzątnięty, obiadu dziś nie mam, M się u rodziców naje, mnie się nie chce gotować. Może coś na wieczór zrobię.
Już jeden film obejrzany teraz włączam drugi.
Macie może do polecenia jakieś ciekawe filmy, obojętnie jaka tematyka, oprócz horrorów (kiedyś je uwielbiałam ale ostatnio - w ciąży - jak jeden obejrzałam to miałam w nocy koszmary także sobie pauzuje narazie)

a wymiotów już długo nie miałam. Bałam się sama zmniejszyć tę dawkę, ale teraz jestem spokojniejsza dzięki Tobie
Dzięki!
Jestesmy tacy szczesliwi ze trudno opisac slowami. Rano moj maz zauwazyl jak mnie meczy stres, on sam tez sie przyznal ze sie zamartwia i postanowil zadzwonic do kliniki. Okazalo sie ze wyniki sa i bez wahania po nie pojechalismy. Wszystkie wykresy pokazuja low risk. Rodzina oszalala na te wiadomosc