reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrzesień 2014:)

My już po spacerku :) ziemniaczki kupiliśmy :)

Niuńka wcina jabłuszko które sama sobie wybrała i kupiła :D
1512401_607592636015377_9216343871932873153_n.jpg

Zje i drzemka a ja w między czasie ogarnę chałupkę trochę , dokończę zupkę:)
Anusia daj znać po wizycie :)
Joani ja właśnie dzisiaj tez nad naleśnikami się zastanawiałam ale ogórkowa wzięła gorę :)
Nexiss dobrze że pogodzone z mamą już bo tylko niepotrzebne nerwy są :)
Co do siniaków to też czasem mam po pobraniu ale szybko schodzą :) na siniaki dobre jest zimne prawdziwe masło żeby posmarować :)

Załączniki

• 1512401_607592636015377_9216343871932873153_n.jpg
    1512401_607592636015377_9216343871932873153_n.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Ania śliczna ta twoja Nati :)

Ostatnio moja sis nagrała jak jej córa jadła jabłko, ma 10 m-cy tylko 2 zęby na dole a gryzła to jabłko i żuła jakby miała tych zębów wiele więcej :-D

Maltanka to fakt trzeba oszczędzać, ja moją skręconą kostkę w zeszłym roku też muszę na nią uważać, ale kolano fakt bardziej narażone.

Cześć Dziewczyny :)

Mąż na szczęście dotrzymał obietnicy i mogę Was na spokojnie poczytać, a nie skakać jak zając po wątkach.
Wieczorem mam mieć zakładany pessar, mam nadzieję nie usłyszeć, że szyjka się skróciła znowu :/

Hania - myślę, że dobrze robisz, że będziecie później na cmentarzu. Co prawda przykro, że nie będziesz mogła w taki uroczysty sposób babci pożegnać, ale myślę, że inni powinni to rozumieć.
U nas piękna pogoda - żałuję, że nie mogę skorzystać, ale przynajmniej ładny widok mam :-)

Marciątko, to będziesz już spokojniejsza :-)
Byłam w sklepie z mamą na szczęście... uwaga, co wam się kojarzy, jak widzicie szczypior..????
Ja od razu pomyślałam o paście jajecznej:-D mama się ze mnie śmiała, że mam dziwne skojarzenia w ciązy, no i oprócz mleka, dodatkowe rzeczy do pasty, mięcho na jutro na obiad i torbę miała mama do dźwigania, bidulka.
Za to mam powera i robię pastę i zaczynam naleśniki. Kopal pomógł, dziękuję :-)

Marciątko jak ma pomóc to chociaż będziesz spokojniej czekała na Dzidziusia
joani no powiem Ci że mi szczypior w ciąży kojarzy się z twarogiem białym lub kanapkami bo tam najczęściej go zjadam, a pasty jajecznej jeszcze nie jadłam w ciąży hmm, może na kolację hehe smaku zrobiłaś :) Ja jadłam na drugie śniadanie pierogi z truskawkami i słodką śmietaną :) a na obiad planuję halibuta (raz mi nie zaszkodzi, chociaż tłustszej ryby nigdy nie jadłam, ale co tam) z ziemniaczkami młodymi :)

witam sie slonecznie :)
moze w koncu uda mi sie wyslac tego posta, bo za kazdym razem alebo wiesza mi sie komp, albo cos mnie odciaga.

Kciuki zacisniete za wszystkie wizytujace dzis.

Hania, dobrze robisz, ja tez Ole zostawilam tesciowej jak ostatnio mielismy pogrzeb. Swoja droga nasza cora wytrzymuje w kosciele do kazania...bo wtedy jeszcze sie cos dzieje, ludzie spiewaja, wstaja, ksiadz sie pojawia i znika... a jak zaczyna sie kazanie to jest juz koniec uczestnictwa we mszy sw :p

Udalo mi sie w koncu zaszczepic Ole na odre, rozyczke i swinke. Teraz dzielna pacjentka odsypia.

Alez mi smaka na nalesniki zrobilyscie!!! Jutro koniecznie na obiad z zesrem i smietana :-D
Wizyta parominutowa, seruszko ok, plyny ok, krew na tarczycowe sprawy pobrana , cisnienie i mocz w normie. Nastepna wizyta za 4 tyg w szpitalu, a u mojego doktorka za dwa, no i za dwa tygodnie test glukozowy, oraz prywatnie na to wielkie nagranie :-) Bedziemy bardzo busy :-)

Wesolutka dobrze,ze juz po sczepionce :-) Ja mam spokoj z corcia na kolejne 2 lata, ale za to z drugim babelkiem sie zacznie niedlugo.

ania no dorodne jabluszko ksiezniczka wybrala, przeslodka jest :-)

Milego dnia, wracam do pracy, bo biurka nie widac pod stertami papiurkow :-/

U mnie już obiad gotowy i czas się zbierać do przedszkola po małego, a później odbieramy łóżko dla H na które czekaliśmy aż 6 tyg. a miało być 2-4 co za sklep:baffled:

ania//
śliczna ta Twoja Nati
joani mi też szczypior kojarzy się z twarożkiem, a jak robisz tą pastę jajeczną?
anusiaszymka super, że z maluszkiem ok

reklama
Ogórkowa wyszła pychotna :) czekam na M i aż mała wstanie i jemy :)
oczywiście zamiast zmywania naczyń wymyśliłam sobie malowanie paznokci u stóp :) hehe trzeba jakoś wyglądać :)
no i u nas ulewa się zrobiła w ciągu chwili dosłownie...

Joani najlepiej będzie jak dasz przepis na taką pastę jajeczną :) bo widzę wszystkie chętkę tutaj mamy :) a My mamy szczypior w doniczce w domku swój i jakieś 20 jajek więc tym bardziej mnie się to podoba :)

Do góry