reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Rajo007 trzymam kciuki, żeby Pola jak najszybciej się zdecydowała na wyjście:tak:

To będzie emocjonujący weekend:-)

Coś ta nasza lista się od końca rozsypuje:-D

Kusiak a jak u Ciebie?:) dzieje się coś, bo coś się nie odzywasz;-)

No to lista na obecną chwilę prezentuje się tak:
1. Kusiak - 41 t 3 d
2. EM ka - 41 t 0 d
3. Justi123 - 40 t 5 d

4. Aureolcia - 40 t 5 d
5. Furciaczek - 40 t 5 d
6. Rajo007 - 40 t 2 d
7. Ann_ - 40 t 1 d
8. BubblesGirl - 40 t 1 d

9. Felicity - 39 t 6 d
10. Alicjaaa85 - 39 t 5 d
11. Marysia77 - 39 t 5 d
12. Lilah - 39 t 5 d

Amaliee super, szybko ci poszło, mała piękna waga więc dla Ciebie należą się gratulacje, czekamy na relację :-)

Rajo kciuki żeby Pola jeszcze dziś się urodziła ;-)

Aureolcia oby się okazało że masz już wielkie rozwarcie ;-)

Emka jak tam u Ciebie?

Ja mam skurcze przez godzinę były co 20 min a od godziny są co 10 minut, może i u mnie coś się rozkręci, oby, trzymajcie kciuki bo już się nakręciłam.

Bubbles troche zajeta jestem to sie nie odzywam :) mala dalej nie zamierza wychodzic, mialam usg dzisiaj i wszystko w porzadku :)
Takze mysle ze w niedziele dopiero wywolanie przyniesie jakies skutki a samo z siebie sie nie zacznie...

Właśnie wychodzę z domu i jadę na szpital. Przed chwilą się myłam i po wyjściu z wanny poczułam jakby mi śluz wyleciał, zgarnęłam to papierem, patrzę a to czop! Spora ilość galaretowatej substancji z krwią. Odezwę się ze szpitala może :-)

reklama
Do góry