reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Widze ze dziewczyny dzisiaj odwiedzily Forum ;D ;D ;D
ja mialam dzisiaj pelno sprzatania nogi to mi chca do pupy wlesc a rence to bola jak diabli nawet pisac nie moge
Ale przynajmniej posprzatane jeszcze nie do konca ale malymi krokami wysprzata sie domek :):):)

reklama
muszę powiedzieć, że ja też się nie oszczędzam
kupa - księzniczka nie sprząta a ja w takim brudzie długo nie wytrzymuje
i zapierdzielam z odkorzaczem pod pacha po schodach i nieschodach
potem z mopem tańcuję
a na okna to patrzećnie mogę od roku sa nie umyte
masakra
myslicie, że może mi się cos stać jak je umyje???
bo kupa nie wpadnie na ten pomysł NA PEWNO

Melanie mi narazie po oknach nic nie jest wiec chyba nie
A co do mopa To u mnie w domu takiego czegos nie ma jest wiadro scierka i dawaj na kolanach
mam takie fajne wytarte ;D ;D ;D ;D

ta kobita co od niej kupilismy dom to trzymala w jednym pokoju psa
Pryszcz
tylko ten pies byl tam zamkniety 24h zalatwial sie tam i jest koszmar nie da sie tam wejsc
Calymi dniami jest otwarte okno i normalnie smierdzi jak diabli
jakos nie moge tych zdjec porobic bo albo zapomne albo nie ma jak ::) ::) ::)

hyhyh my o tym nie wiedzielismy bo kurde napewno tata by sie cos odezwal
Sprzatane tam tez napewno nie bylo
Dzwi jak mylam to 2 razy wode zmienialam ;D ;D ;D ;D

Ines pospieszylas sie z ta szczeroscia wobec szefa, sytuacja nie do pozazdroszczenie dla nikogo, ale czasu sie nie cofnie, wiec pozostaje czekac
jemu przejdzie rozgoryczenie, a jak zajdziesz w ciaze to bedzie sie mogl cieszyc Twoim szczesciem :)

Beacia na nieszczescie kazdy ma chwile kiedy uzylby z checia kalasznikowa
ja pamietam, ze mialam tak niezaleznie od ciazy, tzn. przed ciaza tez bywalam ciezka dla swiata ;D ale ludzie tez sa nieznosni i glupi niezaleznie czy jestesmy w ciazy czy nie :)

Edit, ale Ty masz oko, ja myslalam, ze te po obu stronach 'nozki' to sa raczki, a posrodku to jakis element twarzyczki ;D

Melanie co do krwi pepowinowej to decyzja jeszcze przed nami, zwlaszcza, ze ciagle docieram do nowych adresow bankow, ceny sa wlasciwie podobne, roznice sa w profesjonalnym podejsciu do informacji
a jak ta pani od niemytych okien reaguje na sugestie o sprzataniu? moze by tak kalasznikowem jej pogrozic?
Kociak to Ty masz teraz gimnastyke ;(

zaczelam szyc sukienke, ale tylko wyrzucilam pieniadze w bloto, zniszczeylam material i nadaje sie na szmate, nie cierpie takich nieudanych rzeczy, bo tylko szkoda czasu i pieniedzy, a gdybym kupila gotowa sukienke to bym teraz w niej chodzila  :(

reklama
troszke tych schodow jest
Sa strome i sliskie boje sie bardzo schodzic dzisiaj zeby krzeselek nie wynosic z domu to wstawilam do takiego pomieszczenia co sie wchodzi na strych
moze tata sie nie skapnie ;D

Do góry